Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (0-1 ΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ), ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ!

Η εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού με 0-1 στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είχε μεγαλύτερη αξία αν η Άρσεναλ δεν κέρδιζε την Μπάγερν. Αυτή η νίκη της Αγλικής ομάδος περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα και τη...

βάζει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Και αυτό διότι μια νίκη των Άγγλων στην έδρα του Ολυμπιακού ρίχνει στο καναβάτσο τον Θρύλο! Όλα λοιπόν είναι ρευστά και τίποτε δεν έχει κριθεί για την ομάδα του Πειραιά. 
Το ρεπορτάζ απο τη νέα εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού είναι από το sport24.gr
Η γκολάρα του Ιντέγε κρίνει τα πάντα!
Δεν μπήκε, όμως! Και στο 79' το έβαλε ο Ολυμπιακός! Ο Σιόβας όπως πρέπει να κάνουν τα καλά σέντερ-μπακ έβγαλε την βαθιά μπαλιά. Από τα αριστερά ξεχύθηκε ο Ιντέγε. Ο σέντερ-φορ που είχε χάσει τη μεγάλη φάση στο 53', που είχε δώσει τρομερές μάχες έκανε τη φάση του ματς. Έφτασε σε απόσταση βολής, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κλείνει το τέρμα.  Ο Ιντέγε πέρασε την μπάλα από την τρύπα της βελόνας και έκανε το 1-0! Ήταν να μην αρχίσει να σκοράρει ο σέντερ-φορ του Ολυμπιακού. Τρίτο σερί γκολ, μετά από Τούμπα (με ΠΑΟΚ) και Καραϊσκάκη (με ΑΕΚ). Ο Σίλβα άρχισε να θωρακίζει ξανά την ομάδα του για να διαφυλάξει τη νίκη. Μέσα ο Σαλίνο έξω Πάρντο.
Τσόρι και Σεμπά είχαν τις ευκαιρίες τους να σιγουρέψουν την επικράτηση του Ολυμπιακού, αλλά ο τερματοφύλακας της Ντίναμο μπλόκαρε την μπάλα. Στο 89' η κεφαλιά του Ενρίκες ήταν καλή, ο Ρομπέρτο δεν μπορούσε να σώσει την μπάλα, που έφυγε άουτ, μέσα σε γενική ανακούφιση. Ο Ντα Κόστα ήταν η τρίτη αλλαγή για να διαφυλαχθεί το χρυσό τρίποντο!

Η φάση του αγώνα

Το γκολ του Ιντέγε ήταν όνειρο. Αλλά η φάση με τις δυο ευκαιρίες, η μία πίσω από την άλλη, έκοψαν την ανάσα! Πρώτα η Ντίναμο Ζάγκρεμπ και μετά ο Ολυμπιακός άγγιξαν το γκολ, σε φάσεις που λες "μπήκε" και απορείς ... γιατί δεν πανηγυρίζει κανείς!

Ο ΜVP

Πολλοί διεκδικούν τον τίτλο. Το ακούραστο δίδυμο Κασάμι και Μιλιβόγεβιτς. Ο Μποτία που καθαρίζει όλες τις φάσεις. Ο Σιόβας που συνεχίζει να ανεβαίνει και γεμίζει σιγουριά το κέντρο της άμυνας. Ο Μαζουακού, που έκανε επίσης ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο μπουλντόζας Ιντέγε όμως, που σκοράρει σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς και παίρνει παραμάζωμα όποιον βρίσκει μπροστά του ήταν ο πολυτιμότερος!

O διαιτητής

Ευρωπαϊκή διαιτησία από τον Ταλιαβέντο. Δεν σφύριζε πολύ και φυσικά δεν μπορούσε να δώσει πέναλτι αυτό που ζήταγαν οι Κροάτες στις καθυστερήσεις. Η μπάλα βρίσκει το χέρι του Μιλιβόγεβιτς από τακουνάκι του αντιπάλου... στο μισό μέτρο και ενώ πρώτα βρίσκει στο σώμα του Σέρβου. Δεν υπάρχει παράβαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου