Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Αίτημα απομάκρυνσης της λαϊκής αγοράς

  Mε ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου μας, συμπαραστεκόμαστε και υιοθετούμε το αίτημα-επιστολή που απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού για απομάκρυνση της λαϊκής αγοράς της Δευτέρας από τους δρόμους γύρω από το σχολείο.

  Όπως επισημαίνουν οι γονείς, μπλοκάρουν οι οδοί...
γύρω από το σχολείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσεγγίσει εύκολα κανείς στο σχολείο-συμπεριλαμβανομένων βέβαια και των οχημάτων άμεσης ανάγκης. Λόγω εγγύτητας βέβαια, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι και το δικό μας σχολείο επηρεάζεται από τη γενικότερη κυκλοφοριακή κατάσταση που δημιουργείται σε όλη την περιοχή. 
Ολόκληρη η  επιστολή έχει ως εξής:

Προς τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο

Κοινοποίηση:
Προς τον αρμόδιο για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών Αντιδήμαρχο Κο Αθανάσιο Βαλυράκη


Θέμα: Αίτημα απομάκρυνση της λαϊκής αγοράς της Δευτέρας από τις εφαπτόμενε€ στο Ιο Δημοτικό Χολαργού οδούς Βεντούρη και Σύρου

Κύριε Δήμαρχε,

Με την φετινή έναρξη της σχολικής χρονιάς, οι γονείς του σχολείου μας διαπίστωσαν ότι είναι αδύνατο να προσεγγίσουν το σχολείο με αυτοκίνητο τις Δευτέρες, λόγω του ότι οι οδοί Βεντούρη και Σύρου είναι μπλοκαρισμένες από τη λαϊκή αγορά.

Το πρόβλημα δεν είναι περιορισμένο σε αυτές τις οδούς, καθώς με το κλείσιμο τους γενικότερα δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο σε μια ευρύτατη περιοχή γύρω από το σχολείο. Οι γονείς δεν μπορούν ούτε να παρκάρουν (έστω και μακριά από το σχολείο) και να φέρουν τα παιδιά τους με τα πόδια, ούτε καν να φύγουν. Την περασμένη Δευτέρα ορισμένοι εγκλωβίστηκαν στην κίνηση και δεν μπορούσαν να πάνε ούτε μπρος ούτε πίσω. Στην οδό Περικλέους μπροστά από την κεντρική είσοδο του σχολείου είχαν παρκάρει τα φορτηγά της λαϊκής αγοράς, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο ακόμα και να αφήσει κανείς το παιδί του στην κεντρική είσοδο του σχολείου και να φύγει.

Αντιλαμβάνεστε ότι σε περίπτωση ατυχήματος, θα είναι εξίσου αδύνατο να πλησιάσει το σχολείο και να πάρει τυχόν τραυματισμένο παιδί ακόμα και το ασθενοφόρο.

Ζητούμε να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνση της λαϊκής από το σχολείο μας και τις παράπλευρες οδούς του και την αποκατάσταση της ακώλυτης κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων από και προς το σχολείο όλες τις ημέρες της εβδομάδας κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Ζητούμε επίσης να απαντήσετε εγγράφως στο παρόν αίτημα μας, αιτιολογώντας την όποια απόφαση σας.
Καλλιόπη Σκουλαρίκη
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 
του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού

11 σχόλια:

  1. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων στον Χολαργό είναι ένα θλιβερό παράμάγαζο του βρομο συριζα . Δεν ανησυχεί που η μαριχουάνα είναι ελεύθερη στα σχολεία με την ευγενική χορηγία συριζα ούτε ότι έξω από τα σχολεία κυκλοφορούν δεκάδες εγκληματίες και παιδεραστές . Ο σύλλογος των κομμουνιστών γονέων ζητάει και την μεταφορά ΑΦΓΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην πόλη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατω τα χέρια από την Λαική ρε κομμούνια
    Εσείς καθε φορά στου Βσσιλόπουλου με τις Μερσεντές σας γεμίζετε καρότσια
    Εμείς με 10 και 15 ευρώ προσπαθούμε να χορτασουμε την πείνα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι, μαριχουάνα στα δημοτικά ; E όχι ρε γαμώτο και τέτοια πράγματα στα παιδάκια... και αυτοί στον σύλλογο ''ασχολούνται'' με τους πάγκους της λαϊκής ; Aντε να κάνετε κανα μπάνιο ρε, μήπως και συνέλθετε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκε πάλι θέμα ο ''σύλλογος''...και που να πάει η λαϊκή ρε φωστήρες του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα, που το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά, είναι να τα κάνετε μπάχαλο όπου ανακατεύεστε;; Καμία πρόταση έχετε να κάνετε, ή έτσι βρήκατε θέμα για να έρθετε στην επικαιρότητα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για γέλια η ανακοίνωση διαμαρτυρία του συλλόγου Γονέων . Έχουν καβαλήσει το καλάμι άγρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...κουραφέξαλα, να παρκάρουν με την άνεσή τους θέλουν, να αφήνουν τα βλαστάρια τους στο σχολείο και μετά να πηγαίνουν για ψώνια και για καφέ στα γύρω μαγαζιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε, καμία ``κατάληψη΄΄ θα κάνουν τα βλαστάρια τους...το έχουν καθυστερήσει φέτος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε ορθή (συντακτικά) ανακοίνωση δεν μπορούν να συντάξουν !
    Αυτό το ''ούτε μπρός ούτε πίσω'' λες και τα οχήματα κινούνται με την ''όπισθεν''...αμ το άλλο το ''ζητούμε να προβείτε ΄΄άμεσα΄΄ '' αντί για το αμέσως...και το επαναλαμβανόμενο ''ζητούμε'' αντί του ΄΄αιτούμεθα΄΄ αφού οι ίδιοι το αναφέρουν ως ''αίτημα'' προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτοί που ``ζητάνε΄΄ είναι οι λεγόμενοι ``ζήτουλες΄΄;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σύλλογοι Γονέων και καθηγητάδες της σριστεράς και της πλάκας εκπαιδεύουν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ έτοιμους να κάψουν σχολεία και Ελληνικές Σημαίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή