Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΚΟΡΟΪΔΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η ΕΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ...ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Η βδελυρή ΕΕ με τη Γερμανία κουμανταδόρο, θέλει να τεμαχίσει τα σύνορα της Ελλάδος στο Αιγαίο και να παραδώσει μεγάλο μέρος του στην Τουρκία. Πιέζει για συγκυριαρχία και προς αυτό τον σκοπό....

χρηματοδοτεί την Τουρκία με 3 δις ευρώ!!! Δήθεν για να αντιμετωπίσει το προσφυγικό, αλλά στην ουσία για να ενισχύσει τους δουλέμπορους οι οποίοι θα εντείνουν την εισβολή λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας. Η Ελλάς της υποταγής στους εχθρούς της, θα πιεστεί μέσω αυτής της άθλιας φιλοτουρκικής πολιτικής της Γερμανίας, να παραχωρήσει τα σύνορά της στους Τούρκους! Η Ελλάς των...έξυπνων ή φιλάνθρωπων Δημάρχων δεν εννοεί να καταλάβει το σχέδιο σε βάρος της χώρας και επιμένει να αντιμετωπίζει κοντόδωρα το πρόβλημα συνδράμοντας καθημερινά τους...εξαθλιωμένους πρόσφυγες! Σε λίγο η λαθρομετανάστευση θα πνίξει όλη τη χώρα και οι λαθρομετανάστες θα φτάσουν στις αυτλές όλων των σπιτιών της Αττικής και όχι μόνο!!!

1 σχόλιο: