Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ! ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ Θ'ΑΡΠΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ....

Το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν όλα τα μνημονιακά κόμματα έρχεται να σαρώσει την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Κατασχέσεις "fast track" θα αρπάξουν σπίτια (ακόμη και πρώτης κατοικίας), οικόπεδα και αγροτεμάχια προκειμένου να παραδοθούν στους τοκογλύφους αλλά και....


στους λαθρομετανάστες οι οποίοι εποικίζουν την Ελλάδα κατά χιλιάδες καθημερινά! 
Το 3ο Μνημόνιο προβλέπει ότι αν μέσα σε 30 μέρες δεν πληρωθεί δόση δανείου στην τράπεζα, τότε κινούνται διαδικασίες για να βγεί στο σφυρί και μέσα σε 15 μέρες, το περιουσιακό στοιχείο του χρεώστη! Όλο το colpo grosso του 3ου Μνημονίου βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το σημείο: στην αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Οι κερδισμένοι βεβαίως θα είναι οι τοκογλύφοι που θα "χτυπήσουν" σε εξευτελιστικές τιμές την ακίνητη περιουσία του πολύπαθου λαού. Ειδικά με τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια θα γίνει χαμός! Οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ γι' αυτό ακριβώς πολλαπλασίασαν την φορολόγηγη των αγροτών. Τους τσακίζουν στην κυριολεξία στους φόρους, έτσι που να είναι αδύνατη από μέρους τους η συνέχιση του αγροτικού επαγγέλματος με αποτέλεσμα να βγάλουν οι ίδιοι στο σφυρί την ακίνητη περιουσία τους. Αγροτεμάχια και οικόπεδα θα χαριστούν και τα κοράκια-τοκογλύφοι θα περιμένουν για να αρπάξουν την περιουσία των αγροτών μας. 
Όμως, το πλιάτσικο στην ιδιωτική περιουσία στοχεύει και αλλού. Στο να παραδοθούν αρκετά οικόπεδα, αγροτεμάχια και σπίτια στους λαθρομετανάστες για την αξιοποίησή τους. Το σχέδιο εποίκισης της Ελλάδος από λάθρους έχει στόχο την μόνιμη παραμονή τους στην Ελλάδα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα δοθούν από τους Ευρωπαίους οικονομικά κίνητρα στους λαθρέποικους ώστε να παραμείνουν εσαεί στην Ελλάδα και σε βάθος χρόνου να γίνουν αυτοί οι νέοι9 "Έλληνες" που θα αντικαταστήσουν τους αυτόχθονες Έλληνες!
 Ξυπνήστε ρεε! Έχουμε να κάνουμε με σχέδιο δολοφονίας του ελληνικού έθνους, με πρωταγωνιστές τους εδώ Εφιάλτες-πολιτικούς ταγούς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου