Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 533). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Κυκλοφόρησε εδώ και 2 μέρες και ήδη διανέμεται ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" Οκτωβρίου (τεύχος 533). Με κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα....

τη δραματική μείωση των συντάξεων και την περαιτέρω εξαθλίωση που φέρνουν στα ελληνικά νοικοκυριά οι Τσίπρας-Καμμένος (υπάρχει ρεπορτάζ για τις συντάξεις και στις εσωτερικές σελίδες), η θεματολογία της εφημερίδος είναι η εξής:
1. Ένα ενδιαφέρον άρθρο του καθηγητή Στατιστικής Θεόδωρου Αποστολόπουλου για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τον λόγο για τον οποίο στις τελευταίες εκλογές απέτυχαν στην πρόβλεψή τους (στη χώρα μας)
2. Αφιέρωμα στο 1ο αγώνα δρόμου πόλης Παπάγου-Χολαργού.
3. Ρεπορτάζ για τον θάνατο του πατέρα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, τον Ηλία, έναν "συναρπαστικό άνθρωπο", όπως τον αποκάλεσαν πολλοί. 
4. Το θέμα των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, με τον αποκλεισμό τους από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Χολαργό-Παπάγο.
5. Το επίκαιρο ποίημα του Αντώνη Πολύδωρα για την Μακεδονία μας το οποίο γράφτηκε το 2005 αλλά είναι σαν να γράφτηκε χτες.
7. Το άρθρο του Παναγιώτη Αλεξόπουλου με τίτλο "Του ουρλιαχτό της συνόδου των λύκων".  
6. Ένα πολύ δυνατό άρθρο του Σταύρου Σκανδάλη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Η εφημερίδα ήδη έχει δοθεί στα ΕΛΤΑ από τα οποία διανέμεται αύριο στους αναγνώστες μας, ενώ έχει δοθεί στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού 9στους εργαζόμενους), στο δημοτικό διαμέρισμα Παπάγου (εργαζόμενους), αλλά και στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, ενώ διανέμεται και στις επιχειρήσεις του Χολαργού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου