Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ 5Χ5 ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΥ! ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ!

Για τη Δημοπρασία των εγκαταστάσεων mini ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού.

Η Δημοτική αρχή συνεχίζει την πολιτική ιδιωτικοποιήσεων και εμπορευματοποίησης.
Μετά το χαράτσωμα των δημοτών για κάθε κοινωνική χρήση:
- από τον Παιδικό σταθμό, τα αναλώσιμα και πλευρές της λειτουργίας του σχολείου, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, την ιδιωτικοποίηση τομέων της καθαριότητας, της υπηρεσίας πρασίνου, της φύλαξης κτιρίων και χώρων του δήμου, πολιτισμού, κινηματογράφων, δημοτικών καφέ, αθλητισμού.
Τώρα συνεχίζουν:
- με την ιδιωτικοποίηση ολόκληρων των αθλητικών εγκαταστάσεων....

mini ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού.
Δημοσιεύτηκε από το Δήμο, τον ΔΟΠΑΠ, η « Έγκριση όρων προκήρυξης μίσθωσης εγκαταστάσεων mini ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού».
Η Δημοπρασία (εκμίσθωση για 4 +2 έτη) αφορά : «τα δύο (2) γήπεδα mini-ποδοσφαίρου (5Χ5) με συνθετικό χλοοτάπητα, έκτασης 1.980 τ.μ. στο χώρο του Αθλητικού Κέντρου της Δημοτικής
Κοινότητας Χολαργού, τρία (3) αποδυτήρια 9 τ.μ. το καθένα, δύο (2) τουαλέτες 4.50 τ.μ. η κάθε μία και τον χώρο γραφείου και αποθήκευσης 15 τ.μ. ο οποίος επίσης βρίσκεται στον ίδιο κτηριακό χώρο.
Ο ΔΟΠΑΠ κρατάει το δικαίωμα χρήσης του γηπέδου στα κάτωθι ωράρια:
α) Καθημερινές, 16.00 - 19.00, δύο γήπεδα, β) πρωινές ώρες 08.00 - 15.00, κατά την περίοδο του καλοκαιρινού camp
γ) Σάββατα, 10.00 - 14.00, δύο γήπεδα, δ) Κυριακές, 10.00 - 14.30 το ένα (1) γήπεδο
…... Το κόστος για τη χρήση του κάθε γηπέδου, καθορίζεται στο ποσό των 50,00 €, ανά μία ώρα και ένα τέταρτο. …..Το μίσθωμα ξεκινάει από 3.000 ευρώ το μήνα»
          ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤ` ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ¨ΛΥΣΗ¨.
          Απαιτούμε από τον Δήμο την σωστή, έγκαιρη συντήρηση των εγκαταστάσεων, είναι υποχρέωσή του , «δεν μας κάνει χάρη».
          Απαιτούμε από το Δήμο ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου και με ασφάλεια (υποδομές, προσωπικό) αθλητισμό. Είναι δικαίωμά για μας και τα παιδιά μας δεν είναι εμπόρευμα. Είναι υποχρέωσή του , «δεν μας κάνει χάρη».
Απαιτούμε συνέχιση της Δωρεάν χρήσης των εγκαταστάσεων από τους Μαθητές, Φοιτητές και τους Αθλητικούς συλλόγους.
          Απαιτούμε προσλήψεις κατάλληλου προσωπικού σε μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα και Συλλογικές συμβάσεις εργασίας.  
          Απαιτούμε κρατική χρηματοδότηση για μας και τις ανάγκες μας, στα προγράμματα των Δήμων και των Αθλητικών Συλλόγων ώστε να μην χρειάζεται χρηματική συμμετοχή, να είναι συμβολική.
Έχουμε χιλιοπληρώσει φόρους για όλα αυτά! Εμείς τα μόνιμα φορολογικά υποζύγια δεκάδες δισεκατομμύρια φόρους κάθε χρόνο, την ώρα που για το 2014 οι μεγαλύτερες 870 εταιρείες είχαν 110 δις τζίρο και πλήρωσαν φόρο λιγότερο από 2 δις. Τα κέρδη τους και την κρίση τους δεν θα την πληρώσουμε εμείς.
Η δημοτική αρχή αντί να πρωτοστατεί στις πολιτικές εγκατάλειψης, χαρατσώματος, ιδιωτικοποίησης, να διεκδικήσει κρατική χρηματοδότηση, όπως οι 5 κομουνιστές Δήμαρχοι να εξασφαλίσει δωρεάν αθλητικά προγράμματα για τα παιδιά σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία, δωρεάν καλοκαιρινά camp, δωρεάν παιδικούς σταθμούς.


                                                                                                Χολαργός 26 Οκτώβρη 2015

1 σχόλιο:

  1. Γιατί ρε Μάκη τώρα ποιος τα έχει τα γήπεδα; Κάνε ρεπορτάζ και μάθε πριν βάλεις αυτόν τίτλο. Μη γίνεσαι λαϊκιστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή