Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! 87ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟ! ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ! ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ "ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Το περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή σε περαστικούς, συνέβη χθες το απόγευμα στις 5.00 στο Κοιμητήριο....

φωτό αρχείου
Παπάγου! 87χρονος οδηγός του οποίου το δίπλωμα είχαν ανανεώσει οι αρμόδιες υπηρεσίες προ ημερών, μετέτρεψε σε  "ιπτάμενο" το όχημά του!  Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ενώ οδηγούσε εντός του κοιμητηρίου και... προσγειώθηκε σε λεύκα! Δείτε πώς την κατάντησε!  
Από την ανώμαλη προσγείωση, εκτός από το πετσόκομμα που προξένησε στον κορμό της λεύκας, το όχημα του υπερήλικα έγινε...μπίλιες, ενώ γέμισε ο δρόμος λάδια (πάνω και κάτω φωτό)! Με βομβαρδισμένο αεροδιάδρομο έμοιαζε ο χώρος! Λίγες φαίνεται να είναι οι ελπίδες για τη σωτηρία του δένδρου. Ευτυχώς πάντως, ο υπερήλιξ κύριος δεν τραυματίστηκε.
Το όχημα το απομάκρυνε από το σημείο η οδική βοήθεια.
Υπογραμμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι ο 87χρονος αυτός οδηγός, μόλις προ ημερών είχε ανανεώσει το δίπλωμα της οδήγησής του! Δεν είναι ότι ο άνθρωπος είναι κινούμενη βόμβα αλλά δεν έχουν συναίσθηση της κατάστασή του ούτε αυτοί που του ανανέωσαν το δίπλωμα! Και δεν είναι ο μόνος. Τέτοιες "κινούμενες βόμβες"-οδηγοί 80άρηδες και 90άρηδες κυκλοφορεί πάρα πολλοί. Ειδικά στου Παπάγου! Προσοχή κίνδυνος-θάνατος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου