Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ...

Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την 07/10/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα - Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55), προκειμένου να συζητηθεί και αποφασιστεί το κάτωθι θέμα της Ημερησίας Διατάξεως:


  1. Έγκριση στρατηγικού σχεδίου του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Παπάγου - Χολαργού για τη δημοτική περίοδο 2014 - 2019.


Συνεδρίαση: 20η
Ανακοινώσεις - Αιτήσεις
                                                                                                                                              Χολαργός 02/10/2015

                                                                                                                                                         Ο Πρόεδρος


                                                                                                                                                 Δημήτριος Οικονόμου
ΚΟΙΝ:   Γενικό Γραμματέα Δήμου
                Σύμβουλοι Δ.Κ. Παπάγου
                Σύμβουλοι Δ.Κ. Χολαργού
                Δ/ντές Υπηρεσιών

                Σύλλογο Εργαζομένων

14 σχόλια:

  1. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 500 ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγκριση;
    αυτό σημαίνει ότι το έχουν ήδη συζητήσει το στρατηγικό σχέδιο.
    και ποιό είναι δηλαδή; το ξέρει κανείς; είναι αναρτημένο κάπου, να το διαβάσουν και οι Δημότες;
    Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ.
    ΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ.ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
    ΔΩΣΤΕ ΦΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ,36 ΣΤΑ 100 ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ UNESCO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στρατηγικό σχέδιο ; πλάκα κάνουν, για να εκπονήσει κάποιος στρατ. σχ. , απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει μυαλό, πως το λένε να έχεις εγκέφαλο, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... ώρα είναι να μας πούνε ότι έχουν και από αυτό, να ξεραθούμε από το γέλιο, αντε και υπομονή έως το ΄19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΜΟΝΟ,ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ 40 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΥΜΕΝΙΚΟΥΣ ΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΦΟΙΜΑΤΙΩΣΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΣΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ .ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΚΟ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ!ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάχτε τα χάλια της Πατρίδος μας που έχει καταντήσει η πιο διεφθαρμένη χώρα στον κόσμο με ανθέλληνες πολιτικούς που μισούν αυτό τον τόπο και εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έτοιμους να σας σφάξουν ανά πάσα στιγμή εσας και τις οικογένειες σας . Είναι ζήτημα χρόνου να φέρουν και στην πόλη μας Αφγανούς δολοφόνους και βιαστές μικρών παιδιών . Κάποτε η νέα γενιά σε αυτή την ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ...... ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . Σήμερα η νέα γενιά χωρίς ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ υποταγμένη σε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ στην μεγάλη καταστροφή της Πατρίδος μας . ΕΦΙΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑΣ . Και τους τάφους των προγόνων μας θα γκρεμίσουν οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σημερινή ΑΡΙΣΤΕΡΗ Κατοχική Ανθελληνική και Διεστραμμένη κυβέρνηση ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ μέσα από δεκάδες Ληστρικά Χαράτσια θέλει και τις ψυχές μας για να μπορέσει να γκρεμίσει και τους τάφους των προγόνων μας . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    A+ A-
    Εκτύπωση Email



      Όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται. 
     
    Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλάνθρωπους... με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους. 
     
    Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων. 

    Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω. 

    Πρόσφυγας λοιπόν νοείται μόνο αυτός που εγκαταλείπει ηθελημένα ή διωκόμενος τη χώρα του για να βρεθεί σε άλλη χώρα που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. 

    Αυτό σημαίνει πως εάν πχ ένα πλοιάριο φύγει από την εμπόλεμη Συρία και φτάσει στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, τότε ναι μιλάμε για πρόσφυγες. Όταν όμως κάποιοι φύγουν από την εμπόλεμη Συρία, πάνε στην μη εμπόλεμη Τουρκία και τελικά περάσουν παρανόμως το Αιγαίο για να βρεθούν στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες και έτσι τους αναγνωρίζει ο νόμος. Κακώς και κατά παράβαση του νόμου οι Ελληνικές αρχές και το Ελληνικό κράτος χαρακτηρίζουν όλους αυτούς που μπουκάρουν από την Τουρκία ως πρόσφυγες.

    Με λίγα λόγια από τη στιγμή που ο πρόσφυγας καταφύγει σε μη εμπόλεμη χώρα (Τουρκία), παύει και ο κίνδυνος κατά της ζωής του και μόνο αυτή η χώρα οφείλει να του παρέχει την ιδιότητα του πρόσφυγα και να του φερθεί αναλόγως. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Όταν η χώρα αυτή (Τουρκία) προωθεί αυτούς τους πρόσφυγες σε άλλη χώρα με παράνομο τρόμο και χωρίς προηγούμενη κοινή συμφωνία, τότε τα άτομα αυτά χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και πλέον πρόκειται για λαθρομετανάστες για τους οποίους και υπάρχει σχετική νομοθεσία για την αντιμετώπιση τους που δεν είναι άλλη από την άμεση απέλαση. Δεν τα λέω εγώ αυτά τα λέει το Σύνταγμα και οι σχετικοί νόμοι.

    Τα παραπάνω αποτελούν και το λόγο που πριν λίγες μέρες το Συμβούλιο της Επικρατείας, απεφάνθη με απόφαση του Ε' Τμήματος πως δεν επιτρέπεται  το ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων καθώς και η παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε η παραμονή στην Ελλάδα ακόμα και προσφύγων που δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με επίσημα έγγραφα της χώρας τους.

    Το ΣτΕ μάλιστα αποφάσισε να επιστρέψει ως μη νόμιμο το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που αφορούσε στην τακτοποίηση με τις απαραίτητες προϋποθέσεις χιλιάδων εκκρεμών από προηγούμενα χρόνια (μέχρι το 2010) αιτήσεων απόδοσης ασύλου σε πρόσφυγες, έρχεται μάλλον σε προφανή αντίθεση με την προσπάθεια όλων των αρμόδιων αρχών να επιταχυνθούν οι διαδικασίες μπροστά στο μεγάλο προσφυγικό ρεύμα των τελευταίων μηνών. Είναι βέβαιο ότι η νέα κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα θα πρέπει άμεσα να προβεί σε νέα νομοθετική πρωτοβουλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Αυτό θα μπορέσει αυτόματα να επιταχύνει και τις νέες περιπτώσεις που αφορούν τις πολλαπλές αφίξεις προσφύγων από τη Συρία.

    Το προεδρικό διάταγμα που αρχικά είχε κατατεθεί στο ΣτΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και μετά την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών έγινε αποδεκτό και από την υπηρεσιακή Κυβέρνηση και προέβλεπε την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για δύο χρόνια για ανθρωπιστικούς λόγους με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης σε όσους είχαν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας έως τις 21.11.2010 υπό τις εξής προϋποθέσεις: 

    α) να είναι κάτοχοι δελτίου αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού σε ισχύ και 

    β) να μην συντρέχει «κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή για την κοινωνία της χώρας, λόγω τελεσίδικης καταδίκης για τη διάπραξη σοβαρού εγκλήματος και χωρίς να ελέγχεται η συνδρομή των προβλεπόμενων στο ΠΔ 114/2010 προϋποθέσεων». 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Ωστόσο το Ε΄τμήμα του ΣτΕ στην υπ΄ αριθμ. 120/2015 γνωμοδότηση του κρίνει ότι ο νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος». 

    Επομένως, σύμφωνα με το ΣτΕ, «οι ρυθμίσεις του υπό επεξεργασία σχεδίου, με τις οποίες προβλέπεται η κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων χορήγηση του καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, με μόνο κριτήριο τον χρόνο υποβολής του αιτήματος διεθνούς προστασίας και μόνες προϋποθέσεις την κατοχή δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ και τη μη τελεσίδικη καταδίκη του αιτούντος για τη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, κείνται εκτός των ορίων της εξουσιοδοτικής διατάξεως του άρθρου 5 παραγράφου 3 του νόμου 3907/2011». 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκρινε τέλος ότι στο εν λόγω Π.Δ. οι συνυπογράφοντες υπουργοί δεν εκθέτουν τους λόγους «που καθιστούν αναγκαίες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, ενόψει του γεγονότος ότι με το υπό επεξεργασία σχέδιο επιχειρείται η εισαγωγή εξαιρετικών ρυθμίσεων, με τις οποίες τροποποιούνται οι πάγιες διατάξεις που ρυθμίζουν τόσο την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, όσο και την εξέταση των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό προσφυγών στα πλαίσια της διαδικασίας χορήγησης καθεστώτος διεθνούς προστασίας».

    Συνεπώς όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται. 
     
    Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλάνθρωπους... με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους. 
     
    Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λύκοι λύκοι παντού είναι Λύκοι . Γέμισε ο τόπος Σαρακηνούς κομουνιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κλεφτρόνια ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΡΑΓΙΑΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή