Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ!

Οι ανίκανοι και επικίνδυνοι Τσίπρας-Καμμένος θα...κάψουν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Είναι αυτοί οι πολιτικοί εγκληματίες που ....


προκάλεσαν μέσα σε 7 μήνες την τεράστια κρίση στην οικονομία με τα capital controls, είναι αυτοί που έφεραν το σφαγιαστικό 3ο Μνημόνιο, είναι αυτοί που επιδεινώνουν την ανθρωπιστική κρίση σε όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού με νέες μειώσεις μισθών-συντάξεων και αύξηση της φορολογίας και είναι αυτοί που θα φέρουν το κούρεμα των καταθέσεων! Οι ανίκανοι/επικίνδυνοι Τσίπρας-Καμμένος που δεν μπορούν να κάνουν τίποτε σωστό, θα φέρουν και αυτή την καταστροφή στα ελληνικά νοικοκυριά: θα επιτρέψουν στους τοκογλύφους να αρπάξουν τις τελευταίες οικονομίες τους μέσα από το κούρεμα των καταθέσεων. Φυλαχτείτε! Του κούρεμα θα γίνει (αν γίνει) σε μέρα που δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε! Παρασκευή απόγευμα, όπως έγινε και με τα capital Controls!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου