Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ....ΚΑΑΑΘΕΤΑΙ!!! ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ....ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΜΕ ΤΑ...ΚΟΥΓΚΙ ΣΟΥ!

Αυτός που θα τα έκανε Κούγκι, είναι αυτός που έσκυψε στα τέσσερα! Είναι ο...ψευτόμαγκας Καμμένος που από την ώρα που κάθισε στην υπουργική καρέκλα του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, είναι σα να κάθισε στ' αυγά του! Με κότα μοιάζει. Ίσως γι' αυτό τον υποδέχθηκαν με αυγά στην Κω. Ούτε άχνα δεν βγάζει επί 8 μήνες που οι λαθρομετανάστες έχουν κάνει σουρωτήρι τα ελληνικά σύνορα. Εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν μπει επί της υπουργίας του στα ελληνικά....


σύνορα. Καθημερινά 30.000 περίπου λάθροι εισβάλλουν στα ελληνικά νησιά, με τον Καμμένο να είναι απλός παρατηρητής. Μην σας φανεί περίεργο, αν αύριο-μεθαύριο ο ΥΠΕΘΑ παραδώσει και τα σύνορα της χώρας στην Τουρκία, με τη συγκυριαρχία του Αιγαίου, υπακούοντας στις νέες εντολές της Μέρκελ. Εδώ έπεσε στα τέσσερα και υπέγραψε το θανατηφόρο Μνημόνιο, τι πρόβλημα θα έχει για μια ακόμη...επίκυψη; Αρκεί που θα απραμείνει ΥΠΕΘΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου