Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ; Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΑΝΕΙ ΩΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες. Πρόκειται για μάθημα του αυνανισμού το οποίο εντάχθηκε στο πρόγραμμα του πανεπιστήμιου του Sheffield και θα διδάσκεται  από γυναίκα καθηγήτρια! 
Το μάθημα θα λέγεται «The Art of Masturbation», τουτέστιν η τέχνη του...

αυνανισμού και προβλέπεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 200 φοιτητές της αγγλικής φιλολογίας. Το μάθημα έχει τις θεματικές ενότητες: Ευχαρίστηση, αυτοέλεγχος, αυτοερωτισμός.
Καθηγήτρια θα είναι η Dr. Fabienne Collignon και η εξεταστέα ύλη θα περιλαμβάνει συγγράμματα για τον αυνανισμό, όπως τα Jane Austen, The Masturbating Girl, Hardcore: Power, Pleasure and the Frenzy of the Visible, Solitary Sex: A Cultural History of Masturbation και Walt Whitman: The Spermatic Imagination by Harold Aspiz.
Ποια είναι η Dr. Fabienne Collignon; Δείτε την στο βίντεο. Είναι νέα, ομορφούλα και φεμινίστρια. Και το διακηρύσσει! Φαντασθείτε τι έχει να γίνει στο μάθημα! Αυτοί θα είναι οι καθηγητές του μέλλοντος! Πού πάμε ρεεε;
πληροφορίες από voivenews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου