Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ! ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;

Είναι τέτοια η ...οργάνωση του ελληνικού κράτους, που μόνο εμπιστοσύνη δεν μπορεί να έχει κανείς σε αυτό! Μέσα στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν εισβάλλει τους τελευταίους 6 μήνες στη χώρα μας, είναι βέβαιο ότι ανάμεσά τους υπάρχουν και τζιχαντιστές. Χτες μάλιστα δείξαμε και συγκεκριμένες φωτό από τέτοιους τζιχαντιστές οι οποίοι έχουν διασκορπιστεί μέσω Ελλάδος και Ιταλίας στην Ευρώπη.  Κάποιοι από αυτούς θα έχουν παραμείνει εντός της Ελλάδος για....

να προκαλέσουν γενικό ολοκαύτωμα. Σε όλους αυτούς λοιπόν, πραγματικούς μετανάστες/πρόσφυγες και τζιχαντιστές, οι διάφοροι δήμοι δίνουν αδιακρίτως τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμό, ζητώντας από τους δημότες/κατοίκους να ενδυναμώσουν τη συμμετοχή τους στην...κοινή προσπάθεια! Τι θα γίνει αν αύριο-μεθαύριο κάποιοι από αυτούς τους εισχωρήσαντες τζιχαντιστές σκοτώσει μερικούς δεκάδες Έλληνες; Ταΐζουμε λοιπόν τους υποψήφιους σφαγείς μας; Ρε Δήμαρχοι, έχετε οργανώσει ποτέ με τε΄τοια μανία αντίστοιχη εκστρατεία για τους εξαθλιωμένους Έλληνες;

Διαβάζουμε το παρακάτω δελτίο τύπου για τη συλλογή τροφίμων που διοργανώνει ο δήμος Παπάγου-Χολαργού:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση των προσφύγων


O Δήμος Παπάγου-Χολαργού, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται πανελληνίως για τη συνδρομή των προσφύγων από τη Συρία, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης.
Κατόπιν επικοινωνίας με τον καταυλισμό των προσφύγων στο Γαλάτσι, ενημερωθήκαμε πως ανάγκη υπάρχει πλέον μόνο για τα παρακάτω:
Σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες, εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά) και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας. 
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνεται καθημερινά από 9.00 έως 14.00 στους παρακάτω χώρους :
·         Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού (Δημαρχιακό Μέγαρο, Περικλέους 55, όροφος -1, τηλ. : 213 2002883),
·         Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, (Αναστάσεως 90, όροφος  3 – τηλ.: 213 2027133).
·         Δημοτικό Πολυιατρείο Χολαργού (Αγαμέμνονος 6, όροφος 1– τηλ. 210 6561610).
·         Δημοτικό Πολυιατρείο Παπάγου (Εθνικής Αμύνης 60, ισόγειο - τηλ. 210 6540900, 2106540760).
·         Γραφεία Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος  (Νευροκοπίου 2-4, ισόγειο – τηλ. 210 6543879).

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

19 σχόλια:

  1. να τους ενισχυσουν οι ευαισθητοι γιατι ο κοσμος ; κανεις να μην παει τιποτε υπαρχουν οι δημοσιοκαφροι στεφανιδου τσαπανιδου κοσιωνη η κατσιμη η κυρα τασια [μουμια ] οι καλιτεχνες του κωλου και τοσοι αλλοι που δεν θυμαμαι ας δωσουν αυτοι οχι μονο λογια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί που συμπαθούν τους μετανάστες - και καλά κάνουν
    και τους συμπαθούν - έχουν σπίτια.
    Ας τους πάρουν στα σπίτια τους για φιλοξενία.
    Η φιλοξενία είναι πράξη, δεν είναι λόγια.
    Με τα λόγια μπορώ να φιλοξενώ όλους τους ανθρώπους του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΑΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΚΗΔΕΣ...ΑΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΡΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΚΟΙ (δεν αμφιβάλλω βέβαια οτι είστε για να λέτε τέτοια πραγματα!!!)
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ!
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΕΙΔΗΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ ΔΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΖΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ!
    ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ!
    ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ....ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψάχνω να βρω έστω μία αισχρότητα στο δημοσιευθέν κείμενο, αλλά
    δεν βρίσκω.
    Αντίθετα βρίσκω ενάρετη και θεάρεστη την πρόταση για αντίστοιχη
    βοήθεια προς τους Έλληνες, προς τους ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλόν είναι ο κύριος που διαμαρτύρεται για το δημοσίευμα να αντιγράψει από το
    κείμενο τις ''αισχρότητες'' μία προς μία και να τις παραθέσει σε νέο σχόλιό του.
    Για να αποδείξει ότι πράγματι υπάρχουν αισχρότητες.
    Αναμένω εναγωνίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βλάκας είναι αυτός με το μακροσκελές σχόλιο η συριζαίος μπούλης παιδί της μάμάς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ :. ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ Γ..... ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο χειρότερος Δήμαρχος που πέρασε από τον Χολαργό . Ποιό άχρηστος γίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καποιος να πει στον ευαισθητο οτι δεν τους βομβαρδησαμε εμεις οι ελληνες απλως πληρωνουμε το λογαργιασμο γιατι νομιζεις κοβουν αβερτα μισθους επιδοματα συνταξεις και οτι αλλο ; πως θα ταιστουν ολοι οι λαθρο; ξερουν μονο να μας τους φορτωνουν ,κυριε πονοψυχε .,ας δωσουν οι καναλαρχες και οι μεγαλοδημισιογραφοι αυτοι που τα επαιρναν χοντρα απ' την ερτ και συνεχιζουν με τον δικο μας ιδρωτα .αντε στα τσακιδια μας πρηξατε παλιο λινατσες ,το χερι ομως στην τσεπη δεν το βαζετε μονο μπλα μπλα ααααααααααααααααααααααα. οταν ζοριζεσται τρεχατε κοσμε να βοηθησετε . τοσα ελληνοπουλα που κοιμουνται νηστικα ,δεν σας ειδα να νοιαζεστε ,μονο για τους ξενους κατσαπλιαδες να μην χαθει η ρατσα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μεγσλύτερη ΚΑΤΑΡΑ της Ελάδας είναι αυτόε ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . Θα μσς εξοντώσει όλουε ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ εάν δεν ξεσηκωθούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
    ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΥΠΑΡΨΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΛΦΑΒΓΤΙΑΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
    ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ...ΠΡΙΝ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!
    ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!!
    ΤΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙ ΑΝΤΕΞΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος δεν έχει επιχειρήματα να αντιμετωπίσει τους συνομιλητές του
    ρίχνει τις παπαριές περί ''φασισμού'' και ''φασιστών'' και το βάζει στα
    πόδια.
    Όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους χαρακτηρίζεται
    ως φασίστας. Αυτή είναι η πάγια τακτική που ακολουθούν, όταν
    δεν έχουν επιχειρήματα στις συζητήσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιός είναι φασίστας ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΖΤΗ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ . Εμείς που μισ ζωή φτύσαμε σίμσ στις φάμπρικες και στα κάτεργα γισ νσ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τις οικογρνειες μσς η εσείς τα καθάρματα τα φασιστσριά της αριστεράς που μας πίνεται το σίμα κσι με ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΣΡΑΤΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ; Κσταστρέψατε την Ελλσδα και την πουλήσατε στους τοκογλύφους προδότες
    Κάτω τα βρωμερά σας χέρια από τις συντάξεις μας και τους μισθούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ . . Κάτω τα χέρια σπό τα παιδισ μας ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε συτή την χώρα κάνουν κουμάντο οι Σκάρτοι τα τρωκτικά και τα Σκουπίδια Πάσης Φύσεως . Οι μεγαλύτεροι Κλέφτες και Φοροφυγάδες είναι οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κλέφτες συριζαίοι καθσρματα κομμουνιστές κάτω τα χέρια από τις συντάξεις μας αλητατάδες αριστεροί παλιάνθρωποι και ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Παγκοσμιοποίηση στραγγαλίζει τους λαούς.
    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ανά τον κόσμο που υπηρετούν την
    αισχρή και καταστροφική για τις λαϊκές μάζες Παγκοσμιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήκω Παπαδόπουλε να δεις τα χάλια της Πατρίδος μας και τους διεφθσρμένους ανθέλληνες πολιτικούς που ξεπούλησαν την χώρα στους τοκογλύφους . Σήκω ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ και μια μέρα να τους κρεμάσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξεφτίλες οι σριστεροί θσ μας κάνουν να φτύσουμε με τους φόρους . Έχουν κσνει την Ελλάδα ισλαμικό χαλιφάτο
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πράγματι θα φτύσουμε αίμα με κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερη φορα αριστερά . Δεν προλαβαίνουμε να πληρώνουμε φόρους κσι χαράτσια .. . Αυτή είναι η αριστερά . Ψεύτες κσι φοροφυγάδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή