Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΕΤΕΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΡΟΕΔΟΥ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

από την εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού"
Τεράστια επιτυχία σημείωσε φέτος το φεστιβάλ του δήμου Παπάγου - Χολαργού. Ίσως ήταν το πιο επιτυχημένο τόσο από πλευράς προσέλευσης κόσμου, όσο και από πλευράς επιτυχημένων παρα­στάσεων, από της καθιερώσεως του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μερικές παραστάσεις σημειώθηκε sold-out, γεγονός που υποχρέωσε τους διοργανωτές να τις επαναλάβουν εμβόλιμα....

(Ζαχαράτος) γιατί οι 2500 θέσεις του κηποθέατρου, δεν επαρ­κούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες της ζήτησης. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο του φεστιβάλ και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Οικονόμου, ο οποί­ος με συγκεκριμένες στοχεύσεις και δράσεις πέτυχε σημαντικά και πρωτοπορια­κά πράγματα που έδωσαν νέα πνοή και ποιότητα σε ένα τόσο επιτυχημένο και πανελληνίως γνωστό θεσμό της πόλης μας. Ζητήσαμε από τον κ. Οικονόμου να μας κάνει ένα απολογισμό του φετινού φεστιβάλ και να μας δώσει μια εξήγηση για το που οφείλεται αυτή η φετινή τεράστια επιτυχία. Μας είπε:
«Θα ξεκινήσω από τον κόσμο που ήρθε στο κηποθέατρο και παρακολούθη­σε τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Οι θεατές ξεπέρασαν τις 20.000 αριθμός ρεκόρ για την ιστορία του θεσμού όλων των εποχών. Ακόμα για πρώτη φορά το φεστιβάλ απέκτησε το δικό του λογότυπο, έργο και προσφορά του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, ενώ είχαμε κοντά μας και τον καλλιτε­χνικό σύμβουλο του δημάρχου διάσημο συνθέτη και συντοπίτη μας κ. Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος λάμπρυνε και έκλεισε τις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ με μια ανεπανάληπτη συναυλία η οποία καθήλωσε τους θεατές που την παρακολούθησαν».
Ρωτήσαμε στη συνέχεια τον κ. Οικονόμου, να μας πει για το οικονομικό σκέλος και κατά πόσο ωφελήθηκε ο δήμος:
«Φέτος - μας είπε - πετύχαμε ένα μεγάλο άθλο. Οι εισπράξεις από τις χορη-γείες έφτασαν στο ποσόν των 22.500 ευρώ, παρά τα capital controls. Για να καταλάβει κανείς τα μεγέθη αρκεί να θυμίσουμε ότι πέρυσι τα έσοδα από τις χορηγείες δεν ξεπέρασαν τα 1.500 ευρώ. Θα ήθελα ακόμα να προσθέσω ότι εκτυπώσαμε πρόγραμμα υψηλής αισθητικής και κόστους. Εκτυπώσαμε πρό­γραμμα (pocket) που διενεμήθη ένθετο στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», τοποθετήσαμε το πρόγραμμα σε είκοσι αφίσες σε στάσεις λεω­φορείων σε Παπάγου και Χολαργό, θεσμοθετήσαμε τον εθελοντισμό. Είκοσι ήταν οι εθελοντές που βοήθησαν για την αρτιότερη διεξαγωγή του φεστιβάλ. Ακόμα δημιουργήσαμε ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σποτ, ενώ χορηγοί επι­κοινωνίας στην προσπάθεια μας ήταν η ΕΡΤ και ΟΤΕ T.V., ενώ δημιουργήσα­με σελίδα για το φεστιβάλ στο Facebook».

Η εφημερίδα μας συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και εύχεται του χρόνου να στεφθεί με την ίδια επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου