Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ.... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Κλείνουν 50 Αστυνομικά Τμήματα στην Αττική.
- ΠΕΙΤΕ μας με την εγκληματικότητα τι θα γίνει;

Σε αναδιάρθρωση στα αστυνομικά τμήματα, αστυνομικούς σταθμούς και....



τμήματα ασφαλείας της Αττικής, προχωρά η κυβέρνηση προκαλώντας ωστόσο τεράστιες αντιδράσεις και ερωτήματα για την αποτελεσματικότα της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στην εγκληματικότητα.

Από τα 110 αστυνομικά τμήματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, δυστυχώς περίπου 50 θα κλείσουν και θα συμπτυχθούν με άλλα όμορων δήμων, που βρίσκονται σε κοντινές χιλιομετρικές αποστάσεις.

Το «κούρεμα» των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. ξεκινά σήμερα με τη σταδιακή παρουσίαση των προτάσεων από αξιωματικούς διοικητές αστυνομικών διευθύνσεων της περιφέρειας προς την πολιτική και αστυνομική ηγεσία. 

Το «τσεκούρι» στις αστυνομικές υπηρεσίες αναμένεται σε κάποιες περιοχές να ξεπεράσει το 50%, στο όνομα της εξοικονόμησης χρημάτων από τα μισθώματα των κτιρίων και αστυνομικού προσωπικού που θα διατεθεί σε αποδυναμωμένα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας.

Το «στοίχημα» για την υλοποίηση του σχεδίου αναδιάρθρωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα είναι η διαμόρφωση ακλόνητων επιχειρημάτων για την επιτακτική ανάγκη αυτών των καταργήσεων και συμπτύξεων αστυνομικών υπηρεσιών, τα οποία θα πείσουν τοπικούς φορείς και κατοίκους περιοχών για την καλύτερη αστυνόμευση...

pronews.gr, τίτλος: δικόις μας (διαβάσαμε το ρεπορτάζ στο volcanotimes.com)

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ . ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ . ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή