Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΣ: Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ!

Ακόμη ένας δήμιος ευρίσκεται μπροστά μας. Ο οποίος σαν τον Αλεξη-Άδη μετά το έγκλημα θα λέει "δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, έπρεπε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση"! Εκεί που υπερηφανευόταν ότι δεν πρόκειται να γίνουν οριζόντιες περικοπές, όπως έκαναν οι...


προηγούμενες κυβερνήσεις, τώρα λέει θα καταβάλει προσπάθειες να μην κάνει τέτοιες περικοπές. Εκεί που έλεγε ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις κάτω από 1.000 ευρώ, τώρα το έκανε....γαργάρα και αυτό! 
Δήμιος με πατέντα και αυτός. 
Το ρεπορτάζ για τη νέα σφαγή που ερχεται το διαβάζουμε από το voria.gr:
Η αποφυγή οριζόντιων μειώσεων και η εξασφάλιση αξιοπρεπών συντάξεων, με ειδική μέριμνα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, είναι βασικές πολιτικές αρχές για την κυβέρνηση και βάσει αυτών θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Αυτό ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εργασίας ενόψει της σημερινής παρουσίασης του πορίσματος της Επιτροπής Σοφών για το ασφαλιστικό και η ταυτόχρονη παράδοσή του στους κοινωνικούς φορείς, τα πολιτικά κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, τονίζει, επίσης, ότι το πόρισμα της Επιτροπής έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα το οποίο και θα ληφθεί υπόψη, αλλά η κυβέρνηση είναι αυτή που λάβει τις τελικές αποφάσεις για το ασφαλιστικό έπειτα και από τον δημόσιο διάλογο που θα ακολουθήσει.


1 σχόλιο:

  1. Χαράς ευαγγέλια για τους συνταξιούχους, περικόπτονται οι συντάξεις !
    Ήξεραν αυτοί και ψήφιζαν μνημονιακά κόμματα.
    Τα μνημόνια φέρνουν χαρά και ευτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή