Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ! ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

Συνεχίζεται η τραγωδία από την κακοκαιρία που έπληξε την Αττική την περασμένη εβδομάδα και δυστυχώς οι αρμόδιες υπηρεσίες τα έχουν....

ακόμα χαμένα μεταξύ τους και παραμένουν ασυντόνιστες, ώστε να βγει επιτέλους μία επίσημη ανακοίνωση των θυμάτων αυτής της θεομηνίας με νεκρούς, τραυματίες και τυχόν αγνοούμενους.
Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν υπάρχει και τρίτο θύμα! Η σορός ενός ηλικιωμένου εντοπίστηκε λίγο μετά τις δύο από άντρες της ΕΜΑΚ εντός του ρέματος της Χελιδονούς. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί από αστυνομικούς, εντός του ρέματος, στο ύψος του Λαϊνόπουλου στην Βαρυμπόμπη και σε απόσταση 200 μέτρων από εκεί που βρέθηκε η σορός το αυτοκίνητο ενός 61χρονου.
Η σορός του άντρα που βρέθηκε μέσα στο ρέμα ταυτοποιήθηκε, αφού τον αναγνώρισε η σύζυγός του. Ο άνδρας ο οποίος διέμενε στη Νέα Κηφισιά, είχε δηλωθεί αγνοούμενος τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς από την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία είχε χάσει τα ίχνη από την περασμένη Πέμπτη, όταν και ξέσπασε η κακοκαιρία.
Μετά από αυτή την τραγική εξέλιξη, στην παντελώς ανοχύρωτη Πρωτεύουσα αυτής της χώρας, μετράμε και τρίτο θύμα από την κακοκαιρία, μετά τον 41χρονο που πνίγηκε από τα λασπόνερα σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου και μετά την τραγική κατάληξη με την αγνοούμενη 43χρονη μητέρα από τον Καματερό που βρέθηκε τυχαία στην παραλία της Φρεατίδας, όπου κατέληξε από τους ορμητικούς χείμαρρους στον Καματερό, στο τέρμα της Λ. Θηβών!
Πλέον, όλοι εύχονται να μην μεγαλώσει αυτή η τραγική λίστα των θυμάτων και άλλο και βεβαίως να καταφέρει αυτό το υποτιθέμενο κράτος να βρει τον τρόπο να προστατέψει τους πολίτες του και τουλάχιστον να συντονιστεί.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου