Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ!!!

Με εντολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού έγινε η δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, όπως κατέθεσε η μητέρα του....


θύματος Μάγδα Φύσσα για δεύτερη μέρα στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Η κ. Φύσσα φτάνοντας στο σήμερα επισήμανε ότι υπάρχει ακόμα ανοχή για την Χρυσή Αυγή. Εδειξαν με όλη τους την ισχύ τι είναι.

Περιγράφοντας το Παύλο τον χαρακτήρισε καθαρό, ελεύθερο πνεύμα, με ωραίες ιδέες, που ήταν και τα μόνα του όπλα.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα έκανε λόγο για διακριτική μεταχείριση του δολοφόνου Γιώργου Ρουπακιά από την αστυνομία κατά τις πρώτες ώρες της σύλληψής του, ενώ χαρακτήρισε τον δράστη γερό στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Η κ. Μάγδα Φύσσα έκανε λόγο για συντονισμένες απειλές από χρυσαυγίτες, μιλώντας ακόμα και για ξυλοδαρμούς φίλων του δολοφονηθέντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο αποφάσισε ότι το οπτικοακουστικό υλικό θα προβληθεί όταν θα ξεκινήσει η ανάγνωση των εγγράφων της δικογραφίας.

Η μητέρα Φύσσα απαντώντας σε ερώτηση συνηγόρου πολιτικής αγωγής ανέφερε ότι μετά το φόνο ελάχιστοι από τους μετέχοντες στην επίθεση συνελήφθησαν και ότι υπήρχε οικειότητα ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα μέλη της ΧΑ.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι πληροφορήθηκε ότι ο Ρουπακιάς μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο της αστυνομίας δήλωσε στους αστυνομικούς «δικός σας είμαι» για να ερωτηθεί από αστυνομικό «τι εννοείς» και εκείνος απάντησε «της ΧΑ».

Συνήγορος πολιτικής αγωγής Ανδρεας Τζελλης: Πριν το φόνο υπήρξε επικοινωνία Πατέλη (πυρηνάρχη της Νίκαιας) και βουλευτή της ΧΑ;
Μητέρα Φύσσα. Υπήρξε με τον Λαγό.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής. Είδατε το βίντεο από το αρχείο του Πατέλη, τι περιγράφει;
Μητέρα Φύσσα. Ναι το είδα. Εκεί λένε μόνον αν δώσει το ΟΚ του Λαγού κινούνται και προσθέτουν. Ο,τι κινείται σφάζεται.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής. Ο Λαγός από που παίρνει εντολή;
Μητέρα Φύσσα. Ο Λαγός δεν είναι μόνος του. Εντολές παίρνουν από τον αρχηγό τους από τον Μιχαλολιάκο. Από τον αρχηγό τους. Αυτό προκύπτει από την ιεραρχία και τη δομή της οργάνωσης. Δύο χρόνια μελετώ αυτά τα θέματα, διαβάζω δύο χρόνια. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Αυτή είναι η οργάνωση. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή.
O αρχηγός, ο Μιχαλολιάκος έχει την τελική ευθύνη. Εντολές δίδονται στους βουλευτές και στη συνέχεια στους πυρηνάρχες και από εκεί στα μέλη.

Ο Ρουπακιάς δεν είναι απλό μέλος. Είναι γερό μέλος της ΧΑ.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής. Είναι υψηλόβαθμος χρυσαυγίτης ο Ρουπακιάς

Συνήγορος πολιτικής αγωγής. Πως έγιναν τα τηλεφωνήματα το βράδυ εκείνο κατά την ιεραρχία όπως είπατε;

Μητέρα Φύσσα. Ετσι ακριβώς.Τα μέλη ειδοποιούν τους παραπάνω, εκείνοι τον πυρηνάρχη και αυτός τον βουλευτή τον Λαγό και πάει λέγοντας.

Συνήγορος πολιτικής αγωγής. Εχουν οι χρυσαυγίτες ειδική εκπαίδευση για χτυπήματα άμυνας και επίθεσης;
Μητέρα Φύσσα. Βέβαια έχουν στρατιωτική εκπαίδευση. Αυτό προκύπτει από τη δικογραφία και από χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο. Κανονική στρατιωτική εκπαίδευση.
Συνήγορος πολιτικής αγωγής. Γιατί δεν έτρεξε το παιδί σας να φύγει από την επίθεση του Τάγματος Εφόδου;
Μητέρα Φύσσα. Δεν επρόκειτο να τρέξει. Για πολλούς λόγους. Πρώτον ήταν εκεί τα κορίτσια και δεν επρόκειτο να τα αφήσει. Και δεύτερον θα προσπαθούσε να καλύψει και τα άλλα παιδιά.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι φίλοι του Παύλου Φύσσα δέχθηκαν απειλές ακόμα και ξυλοδαρμούς από μέλη της ΧΑ και δήλωσε στην Πρόεδρο «ακόμα και τώρα που βρίσκονται εδώ απειλούν και εκβιάζουν». 

Συνοψίζοντας η μητέρα του Παύλο Φϋσσα είπε: «Ηρθαν στο σπίτι μου και δολοφόνησαν το παιδί μου. Ετσι απλά. Γιατί εκεί έξω υπάρχει μια οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή και βρίσκεται στο κοινοβούλιο. Και ήρθε στο σπίτι μας και σκότωσε το παιδί μας. Πρόσφατα ακούσαμε τον αρχηγό τους να λέει ότι είναι σπορά των ηττημένων του '45.
Η ιδεολογία τους έχει να κάνει με ναζιστές εθνικοσιαλιστές, οι απόγονοι των δοσίλογων και των ταγματασφαλιτών».

 H κατάθεση της μητέρας του Παύλο Φύσσα διεκόπη για δεύτερη φορά. 

«Δεν μπορώ να μιλάνε όλοι», είπε χαρακτηριστικά η κ.Φυσσα απευθυνόμενη προς την πρόεδρο του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη προσθέτοντας δια του δικηγόρου ότι το κάνουν επίτηδες για να μην μπορέσει να καταθέσει απρόσκοπτα για τη δολοφονία του παιδιού της.

Τελειώνοντας την κατάθεση της και κατεβαίνοντας από το βήμα του μάρτυρα κοίταξε τον Ρουπακιά και πριν αποχωρήσει του πέταξε το μπουκάλι με το νερό που κρατούσε φωνάζοντας του «Πάρ' το να έχεις να με θυμάσαι».

Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη 

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε την κατάθεση της η Ειρήνη Φύσσα. Μου είπαν ότι ο αδερφός μου δεν είναι καλά. Δεν μπορούσα να φανταστώ. Οταν τον είδα στο νεκροτομείο παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε. Τις επόμενες μέρες ενημερωθήκαμε από την Χρύσα και τα άλλα τα παιδιά. Τα πράγματα για εμένα στο μυαλό μου είναι απλά. Ο Παύλος  πήγε να δει τον αγώνα και δέχθηκε επίθεση. Επίθεση οργανωμένη. Υπήρχε σχέδιο, πήγε να δει μπάλα. Ξαφνικά τα τρία άτομα έγιναν δεκαπέντε, τα δεκαπέντε εξήντα, έρχονταν συνέχεια και οργανωμένα.Ξαφνικά έγινε ένα μπάχαλο. Η αστυνομία που ήταν εκεί δεν έκανε τίποτα. Θεωρούν ότι δεν έγινε κάτι για να επέμβουν, ενώ τότε είδαν με τα φονικά όπλα στα χέρια τους και δεν έκαναν τίποτα.Τα παιδιά ξεκίνησαν να φεύγουν....Ζήτησε μια καρέκλα και λίγο νερό. 

Η δίκη διεκόπη για την Πέμπτη το πρωί οπότε θα συνεχιστεί η εξέταση της αδερφής του θύματος.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου