Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΦΑΤΕ ΕΝΑΝ...ΠΑΤΡΙΩΤΗ! ΖΟΥΡΑΡΙΣ: "ΦΕΡΤΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ"! Ο...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ..ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ...ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο Κώστας Ζουράρις είναι αυτός που πριν από 2-3 χρόνια εξέδωσε το βιβλίο "Βέβηλα, Κίβδηλα, Σκύβαλα", αποδομώντας την Ρεπούση η οποία χαρακτήριζε τη Μικρασιατική καταστροφή.....συνωστισμό των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης! Όλοι εκθείαζαν τον πατριωτισμό του Ζουράρι. 
Σήμερα όμως, ο ίδιος ο Κώστας Ζουράρις, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, λέει....


"Ναι σε όλα" τα θανατηφόρα νομοσχέδια που φέρνει η κυβέρνηση κατ΄εντολήν των εκβιαστών-τοκογλύφων. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στα "Παραπολιτικά 90,1" , ο Κ. Ζουράρις αναφερόμενος στην ψήφιση του νομοσχεδίου με τα 48 προαπαιτούμενα-κόλαφος σε βάρος του λαού (βλέπε εξόντωση αγροτών, ελεύθερων επαγγελματιών), και αναφορικά με το αν το ψηφίσει, απάντησε ορθά-κοφτά: "Θα το ψηφίσω ταχύτατα εις εν, ταχύτατα να τελειώνουμε να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα"! Έτοιμος να περάσει όλα τα θανατηφόρα νομοσχέδια ο Ζουράρις. Ταχύτατα το λεπίδι και στο σφαγείο συνέλληνα! Ο ....πατριώτης Ζουράρις είναι πρόθυμος!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου