Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ!

Κατηγορούμενη για το κακούργημα της απόπειρας απιστίας στην....

υπηρεσία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου είναι η πρώην Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου για την υπόθεση «παγώματος» φορολογικού προστίμου που είχε επιβληθεί σε εταιρεία ύψους 78 εκατ. ευρώ.
 Τρεις ημέρες μετά το γραπτό υπόμνημα που κατέθεσε η κυρία Σαββαΐδου, η εισαγγελία Διαφθοράς προχώρησε και στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της σε βαθμό κακουργήματος, καθιστώντας την έτσι και επισήμως κατηγορούμενη.
Η Κατερίνα Σαββαϊδου – που παύθηκε από τα καθήκοντά της με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου την περασμένη εβδομάδα – βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το κακορυγηματική κατηγορία που αφορά σε απόφασή της να επανεξεταστεί φορολογικό πρόστιμο 78 εκατ. ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρ' ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της πρώην Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων φέρεται απλώς να «πάγωσε» επ' αόριστον το πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά απ' αυτήν ο επανέλεγχος φέρεται να βρίσκεται σε εκκρεμότητα. 
sknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου