Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΛΙ ΣΕ...ΚΟΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ; "ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΗΛΩΣΑΝΕ..."!

Καταγράφουμε αυτό που μας είπε αναγνώστης μας αναφορικά με την παύση του Μάκη Βραχιολίδη από το τηλεοπτικό δελτίο του Αντώνη Μυλωνάκη. Ο φίλος αναγνώστης λοιπόν τηλεφώνησε στον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" πριν από 2-3 μέρες και είπε: "Θα σου πω εγώ Βραχιολίδη γιατί σε ξηλώσανε από το ΑΡΤ. Επειδή είσαι αντισιωνιστής"! 
Τι σχέση έχει αυτό;
"Θα σου πω ποια σχέση έχει. Σε δελτίο ειδήσεων κάνατε αναφορά στο....


ξήλωμα του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος παύθηκε από υπουργός, μέσα σε ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που ορκίσθηκε με παρέμβαση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Τότε λοιπόν εσύ Βραχιολίδη εστράφης με κριτική σε βάρος του ΚΙΣ, λέγοντας ότι το ΚΙΣ κάνει συχνά-πυκνά παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή της χώρας και ξηλώνει άλλοτε τη Χρυσή Αυγή και τώρα τον Καμμένο, θεωρώντας ότι υφίστανται ρατσιστική επίθεση. Σημείωσες λοιπόν με νόημα ότι για τον ρατσισμό που υφίστανται οι Έλληνες τα τελευταία 5 χρόνια, το ΚΙΣ δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση. Αυτή τη δυσμενή προς το ΚΙΣ κριτική την επανέλαβες δύο φορές κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων. Ρωτάς λοιπόν γιατί σε ξηλώσανε; Γιατί είσαι αντισιωνιστής Βραχιολίδη"! 

Μας ξάφνιασε ο αναγνώστης μας με όσα είπε. Ωστόσο, ο Βραχιολίδης δεν πιστεύει ότι στο ΑΡΤ, στον Γιώργο Καρατζαφέρη και στον Αντώνη Μυλωνάκη υποδείχθηκε το ξήλωμά του. Ίσα-ίσα που ευχαρίστησε και ευχαριστεί και τους δύο για το διάστημα αυτό που τον φιλοξενούσαν στο "Εκρηκτικό Δελτίο"! Μάλιστα, του είπαν ότι η αλλαγή εντάσσεται στις γενικότερες αλλαγές του χειμερινού προγράμματος του ΑΡΤ.  
"Στο κάτω κάτω, μπορεί και να μην τους έκανα σαν παρουσία", είπε ο Βραχιολίδης και συνέχισε: "Μην ανατρέχετε σε συνωμοσιολογίες...".

4 σχόλια:

  1. Μάκη αυτούς τους τηλεορασάκηδες δεν τους έχεις ανάγκη. Το κοινό σου είναι εδώ στον Παρατηρητή. Εμείς χαιρόμαστε που τους βγάζεις στην σέντρα. Οι επιτυχίες σου είναι πολύ μεγάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Παγκοσμιοποίηση δεν αφήνει τίποτε όρθιο.
    Σαρώνει το το υγιές και αφήνει άθικτο το σαθρό και το σάπιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μεταξύ μας παιδιά, έχει μπει και στο στόχαστρο της Μοσάντ.Σοβαρευτείτε ρεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι λες ρε φίλε, τότε κάνε επώνυμα δ'ηλωση κατά του Κ.Ι.Σ και μετά τα λέμε...τότε θα ''καταλάβεις'' ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή