Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΨΕΜΑΤΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΗΡΕ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ;

Είναι νέος, κυκλοφορεί μεταξύ Χολαργού-Παπάγου και θέλει να κάνει...


τον τοπικό παράγοντα! Κακό δεν είναι αυτό, κακό είναι ότι λέει ψέματα και κάνει παγαποντιές. Δημοσίως διακηρύσσει ότι έχει το...πρώτο blog και για πειστήριο δημοσιοποιεί τις μετρήσεις της πλατφόρμας alexa.com προσπαθώντας να κοροϊδέψει (εκτός από τον εαυτό του) τον κόσμο (όποιος τον διαβάζει). Κι ας αποδεικνύεται από την ίδια την alexa.com ότι δεν τον διαβάζει κανείς, μια και το διάγραμμα που δείχνει ποιοι επισκέπτονται το blog του είναι ΚΕΝΟ! Είναι σαφές σε όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο ότι χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα για να...ξεγελάσει τις μετρήσεις της alexa.com.  Όχι όμως όλα τα διαγράμματα/σκιαγραφήματά της. Μόνο αυτό που αφορά την κατάταξη του site εντός Ελλάδος. 
Με τέτοια ψεύδη και παγαποντιές πορεύεται στη ζωή του ο νεαρός; Αν δεν κάνουμε λάθος αποφοίτησε και από τη Θεολογική σχολή! Ποιον θες να κοροϊδέψεις βρε; Νέος άνθρωπος είσαι. Από τον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα πήρες διδάγματα; Εμείς να σου δώσουμε όσα χρυσά μετάλλια και κύπελλα θέλεις. Να πούμε ότι είσαι πρώτος και το blog σου είναι το καλύτερο. Ότι ήρθες για να μείνεις πρώτος. Μπράβο σου. Αυτό όμως μετράει στη ζωή; Ή το να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτόν σου κι έπειτα με το αναγνωστικό σου κοινό;  

3 σχόλια:

  1. Για να ασχολείσαι τόσο πολύ με τον Χάλκο σημαίνει ότι σε πονάει που έχασες τα προνόμια της πρωτιάς. Πέσαν οι διαφημίσεις Μάκη τι έγινε ? Αυτό που κάνεις όμως είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον Χάλκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΗ μα@/@&@ μαζί σου σπάμε πλακα
      ΜΑΚΗ καριολ€ σε γ@μ@νε ολοι

      Διαγραφή
  2. τώρα που έβρισες χυδαία, ησύχασες ή χρειάζεσαι και ενδοφλέβια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή