Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

"ΒΟΜΒΑ"! Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΖΗΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απόφαση συνεδρίασης Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το θέμα της παρέλασης  
Το  Δ.Σ  της Ένωσης  Γονέων με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου συζήτησε το θέμα των παρελάσεων.
Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ουσιαστική ένωση των δύο πρώην....

Δήμων, Χολαργού και Παπάγου, και ιδιαίτερα ανάμεσα στη νεολαία, αποφασίσαμε και σας προτείνουμε η παρέλαση για την κάθε εθνική επέτειο να είναι κοινή για τα σχολεία Χολαργού και Παπάγου. Θεωρούμε ότι αυτό θα δώσει προς τους μαθητές αλλά και προς τους γονείς την αίσθηση του ενιαίου του Δήμου μας και θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τοπικιστικές αντιπαλότητες και συμπεριφορές που πρέπει να ανήκουν στο παρελθόν.
Η πρότασή μας είναι η παρέλαση στη μια εθνική επέτειο να γίνεται στο Χολαργό και η άλλη στου Παπάγου ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Η  Πρόεδρος                                                                                   Ο Γραμματέας
Κονταξή Μαρία                                                                            Ζήκας Δημήτρης

3 σχόλια:

  1. ΟΡΘΗ -ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ της κ. Κονταξή.. Πλην ανεδαφική. Για ένα ουσιαστικό λόγο:Οι οικούντες στρατιωτικοί στου Παπάγου, έχουν αναπτύξει, αν και βλαχαδερά νοοτροπία ρατσισμού...φαντασιώδους υπεροχής, έναντι πάντων και ειδικά προς τον Χολαργό!
    Η περιοχή που τους εχαρίσθη διά στρατηγού Παπάγου... γεωγραφικά και ιστορικά αν''ηκε πάντα στο Χολαργό. Δι ό και αρχαιόθεν η περιοχή εκαλείτο ΧΟΛΑΡΓΟΣ...Μέτοικοι είναι οι αξιωματικοί που ενέσκυψαν στην περιοχή Χολαργού! Η πλάκα είναι, ότι κατά παράβαση της ιστορικότητας της περιοχής... ο φαντάρος,νάπτης ή κάτι τέτοιο τέως Παπαγιώτης δήμαρχος Χολαργού με την κωλοιστορία που λέγεται καλληκράτης, επέβαλε ο χαζός η περιοχή να ονοματίζεται σήμερον ως ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΣ... Δηλαδή... η τσουτσού του Κόκορα, όπως είναι ο Παπαγος ..έχαψε τον ιστορικό Χολαργό... Τέτοιος ο ρατσισμός των Μέτοικων ευεργετηθέντων! Τα λέει καλά η κ. Κονταξή ..που μάλλον αεροβαττεί. Δι΄'οτι οι φαντάροι του Παπάγου, που κουβαλήθηκαν με τις γνωστές συνθήκες στην περιοχή- και τους καλοδέχτηκαν οι γηγενείς Χολαργιώτες, έχουν κάλο στον εγκέφαλο. Θεωρούν- το έχουν εμπεδωμένο- πως από τους όρχεις τους...κρέμεται η σωτηρία του Έθνους... Και τα παρατράγουδα που επισημαίνει η κ. Κονταξή δεν πρόκειται να εξαφανιστούν... Δεν έχετε παρά αντί επιστολών και καταγγελιών να καλέσετε τον ΞΥΔΗ κι όσους άλλους πολιτικάντηδες μπερδεύονται στα της Ομοϊσίου πόλεως να πάρουν θέση επί των θέσεων σας κ. Κονταξή. Τρίχες θα πάρουν ...είναι Ρατσιστές από κούνια ! Μην κυνηγάτε ανεμόμυλους... Ο οικισμός Παπάγου... είναι μοναδική περίπτωση κλινικής έρευνα τοθυλάχιστον! Σε παγκόσμιο επίπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ.ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ.
      ΠΑΠΑΓΟΣ ΟΛΕ ΠΑΠΑΓΟΣ ΟΛΕ ΠΑΠΑΓΟΣ ΟΛΕ

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ
    Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ
    ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ
    ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΜΟΥΝΙΑ
    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή