Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ CAPITAL CONTROLS! ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η -ΔΗΘΕΝ- ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Ξεσκεπάζουμε την πολιτική συμμορία Τσίπρα-Καμμένου και τη δήθεν διαπραγμάτευση που έκαναν απέναντι στους δανειστές. Φαίνεται ξεκάθαρα πως όλα ήταν προσχεδιασμένα, με τους Τσίπρα-Καμμένο να γνωρίζουν τα πάντα από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους στην κυβέρνηση  τον Γενάρη του 2015! Γνώριζαν ότι το τραπεζικό σύστημα έβαινε προς κατάρρευση, ήξεραν για τα capital controls του Ιουνίου ότι αποτελούσαν μέρος του δόλιου σχεδίου για το τελειωτικό χτύπημα των τραπεζών. 
Το ντοκουμέντο-κόλαφος για τους Τσίπρα-Καμμένο σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως...



Λίγες μέρες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης  Τσίπρα-Καμμένου τον Γενάρη του τρέχοντος έτους, και συγκεκριμένα στα τέλη Γενάρη, μέχρι και τις πρώτες δύο μέρες του Φλεβάρη ο δείκτης των ελληνικών Τραπεζών στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών ήταν γύρω από τις 60 μονάδες. Δείτε τον γενικό δείκτη που σας έχουμε φωτογραφίσει στις 30 Γενάρη και δείχνει 59,93 μονάδες. Ξαφνικά, στις 3 Φλεβάρη, από τις 60 μονάδες που ήταν ο δείκτη δεκαπλασιάστηκε και βάλε!!! 

Δείτε το ντοκουμέντο: Στις 3 Φλεβάρη ο γενικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε στις 753,91 μονάδες! Πώς και γιατί δεκαπλασιάστηκε; Αυτό είναι αδιανόητο! Τι έγινε ξαφνικά με τις ελληνικές τράπεζες; Απέκτησαν οι μετοχές τους τέτοια αξία; Όχι βέβαια! Ρωτώντας ειδικό επί του θέματος χρηματιστή, μας είπε ότι αυτό έγινε για να είναι μετρήσιμο το μέγεθος των τραπεζών! Οι 60 μονάδες δείκτης των ελληνικών τραπεζών είναι πολύ μικρός και ουσιαστικά προσεγγίζει μεγέθη μη μετρήσιμα! 
Γι' αυτό λοιπόν από τις 60 μονάδες έβαλαν τον δείκτη των ελληνικών Τραπεζών στις 600 μονάδες και 700 μονάδες! 
Ήξεραν τι έκαναν γιατί -προφανώς- είχαν υπολογίσει την μετέπειτα συνέχεια. Οι δήθεν διαπραγματεύσεις  της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, το αποστράγγισμα των αποθεματικών της χώρας και τα capital controls ήταν μπροστά μας. Το γνώριζαν οι Τσίπρας-Καμμένος και αυτό αποδεικνύεται σήμερα. 
Δείτε ποιος είναι δείκτης των τραπεζών σήμερα:
209,59 μονάδες, δηλαδή στην πραγματικότητα 20,9 μονάδες οι οποίες δεκαπλασιάστηκαν για να είναι μετρήσιμες! Με απλά λόγια, οι Τσίπρας-Καμμένος από τον Γενάρη γνώριζαν ότι τι τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει τους επόμενους μήνες και επειδή το μέγεθος των ελληνικών τραπεζών δεν θα μπορούσε να μετρηθεί δεκαπλασίασαν τον δείκτη! 
Σήμερα, οι Τράπεζες έχουν ανύπαρκτη αξία. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί Σαμαρά κόστισε στον ελληνικό λαό 25 δις ευρώ και απέμειναν 3,5 δις ευρώ σήμερα. Δηλαδή ο λαός πληρώνει για τις Τράπεζες σε ένα βαρέλι δίχως πάτο. Οι Τσίπρας-Καμμένος οι νέοι ολετήρες συνεννοήθηκαν με τους τοκογλύφους για το αποτελείωμα των Τραπεζών, ετοιμάζονται για τη νέα ανακεφαλαιοποίηση-αιμορραγία του ελληνικού λαού για να εξαερωθούν και πάλι τα νέα δις ευρώ στο βαρέλι δίχως πάτο! 
Θα αρπάξουν την περιουσία του λαού για να πάνε στις τράπεζες που διέλυσαν. Ουσιαστικά, για να πάνε στις τσέπες των τοκογλύφων!

2 σχόλια:

  1. Πάντως, όπως φαίνεται από το διάγραμμα, η πορεία των τραπεζών ήταν ίδια και κατά την τετραετία Σαμαρά-χοντρού και εν μέρει ΓΑΠ. Δηλαδή οι "νέοι" συνέχισαν με συνέπεια το σχέδιο των παλιών, με το επιβαρυντικό στοιχείο οτι οι "νέοι" έκαναν και την απάτη με το δεκαπλασιασμό του δείκτη. Να μην ξεχνάμε οτι η καταβαράθρωση - το τελειωτικό χτύπημα - το ξέσκισμα έγινε με το κλείσιμο και τα capital controls, οπότε ο τραπεζικός δείκτης έχασε "από τη μία μέρα στην άλλη" το 65% της ήδη εκμηδενισμένης αξίας του, επί ενδόξου πρωθυπουργίας ΑλέξηΑδη & Σια.
    Οι κατάρες του Λεβέντη επ' αυτούς και και επί τα τέκνα αυτών (Ματθ. κζ΄ 25)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο λαός στην πλειονότητά του κοιμάται ....
    Δεν πρόκειται να ξυπνήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή