Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΝΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ. ΝΕΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ GREXIT, OI ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ…ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ!


Η επικίνδυνη κυβέρνηση Τσίπρα, μετά τη γονυκλισία στα τέσσερα ενώπιον των δανειστών, που έφερε το 3ο Μνημόνιο, έπεσε στα τέσσερα και στο μεταναστευτικό. Ο Τσίπρας δεσμεύτηκε να κρατά στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες και να μην προωθούνται στα Σκόπια! Το έγκλημα....

Τσίπρα-Καμμένου που θα εγκλωβίζει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και με την κυβέρνηση να πρέπει ταυτόχρονα να πληρώνει τις δόσεις των χρεών προς ΔΝΤ κ.α., αλλά και την οργή του κόσμου που οδηγείται σε στάση πληρωμών, θα φέρουν την πτώση της κυβέρνησης των αθλίων! Χοντρός και Λιγνός, Καμμένος και Τσίπρας ....κατεδαφίζονται. Το σενάριο του GREXIT είναι πάλι προ των πυλών! Δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε τις δόσεις και δεν θα πληρώνονται μισθοί και συντάξεις για να πληρώνονται οι τοκογλύφοι!
Διαβάζουμε ένα μήνυμα  που μας έστειλε αναγνώστης μας:

Ο Τσίπρας, την ''βρώμικη δουλειά'' την έκανε: είναι το τρίτο μνημόνιο και η ταφόπλακα της Ελλάδος με τους λαθρομετανάστες από τώρα θα αρχίσει η αποδόμηση του ''νεαρού'' και σε λίγο χρονικό διάστημα, θα πάμε σε ''κυβέρνηση διορισμένων'' για να εφαρμόσουν, ή μάλλον για να ''ρίξουν την χαριστική βολή στον κρόταφο του Έλληνα'' !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου