Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΜΑ@ΑΚΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 14,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ....ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!! ΤΟ 2012 ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΛΛΑ 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ...ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ!

Αυτό είναι το κράτος των αθλίων πολιτικών. Πριν από δυόμισι χρόνια....


άρπαξαν 25 δις ευρώ από τον λαό για να το δώσουν  για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Τα χρήματα αυτά, όχι μόνο δεν μπήκαν στην αγορά, όπως διατείνονταν τότε οι πολιτκάντηδες, αλλά...εξαερώθηκαν! 
Σήμερα ξανα-αρπάζουν από το υστέρημα του λαού 14,4 δις ευρώ για να τα δώσουν και αυτά στις τράπεζες και την ίδια ώρα οι τράπεζες (αρχής γενομένης από αύριο), θα αρπάζουν με πλειστηριασμούς τα σπίτια του κοσμάκη! 
Αυτή είναι η δημοκρατία τμας συνέλληνα. Σε έχουν για μα@άκα! 

1 σχόλιο:

  1. Το συνολικό θέμα έχει και μια άλλη πτυχή, η οποία είναι η αφετηρία όλων των δεινών που φέρνει η "πρώτη φορά γαμημένη αριστερά" του ξετσίπρωτου. Πριν γίνουν κυβέρνηση ξεφώνιζαν οτι το Δημόσιο χρέος δεν πρέπει να πληρωθεί διότι διότι διότι ... κλπ. Τώρα που έγιναν κυβέρνηση αποφάσισαν να το πληρώσουν. Οχι, όμως, πουλώντας τη Δημόσια περιουσία - ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΣΕ, ΟΛΠ κλπ - αλλά πουλώντας τις περιουσίες των πολιτών σε εξευτελιστικές τιμές, μέσω της προσαρμογής του Κ.Πολ.Δ. προς αυτή την κατεύθυνση.
    Ο λόγος που δεν πουλάνε τις Δημόσιες επιχειρήσεις είναι οτι τις θέλουν για να διορίζουν τα δικά τους κομματόσκυλα. Τους νέους Φωτόπουλους κ.α. όμοιους κοπρίτες ώστε να εδραιωθούν ως κόμμα εξουσίας. Ο,τι Χειρότερο μπορούσε να τύχει στην Ελλάδα, αφού κουβαλάνε και τις κομμουνιστικές καταβολές & δράσεις του βρωμερού προδοτικού τους παρελθόντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή