Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Η "ΑΤΖΕΝΤΑ 21" ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ "ΑΝΤΖΕΝΤΑ 21" ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ 23% ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ... ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ....

Ξυπνήστε από το λήθαργο! Η Αντζέντα 21 που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αρπάζει τα σπίτια και τα χωράφια του ελληνικού λαού! Η Αντζέντα 21 επιβάλλει και το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση! Δείτε και φρίξτε…


Το ρεπορτάζ της «Αθέατης Γνώσης» είχαμε δημοσιεύσει και πέρσι (Γενάρη του 2014), ενώ υπάρχουν και νέα στοιχεία για για το 23% στα φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία. Ιδού:
 Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα από τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. Η Ατζέντα 21 είναι ένα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη. Ένα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 και υπεγράφη από τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η πραγματικότητα όμως είναι, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πολλά άρθρα στην Αθέατη γνώση, ότι η Ατζέντα 21 που είχε αποκαλύψει πριν από χρόνια στην Ελλάδα πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, και που όπως βλέπετε ήδη δικαιώνεται, δεν δημιουργήθηκε για να σώσει το περιβάλλον που ούτως η άλλως δεν κινδύνευε, αλλά για να στερήσει από τα άτομα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπου ταυτόχρονα θα έχουν δημιουργηθεί οι ζώνες χωρίς ανθρώπους.

Η Ατζέντα 21 θα εξαλείψει όλες τις ιδιωτικές εκτάσεις. Ο πληθυσμός θα πρέπει να περιοριστεί και να ζει σε "Πράσινες Κοινότητες" που θα είναι ένα προϊόν της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Με άλλα λόγια Θα εκμεταλλευτούν το σύνολο των εκτάσεων, και την επανεγκατάσταση του πληθυσμού σε περιοχές που θα βρίσκονται υπό τον έλεγχό τους.

Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται απο μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείριση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει ότι η γη δεν μπορεί να ανήκει σε ιδιώτες, αλλά στο κράτος. Και για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να πληρώνονται δυσβάσταχτοι φόροι στην ιδιοκτησία. 

Με την στημένη οικονομική κρίση και τους πάσης φύσεως αβάσταχτους φόρους που βάζουν στους πολίτες, είναι αναμενόμενο ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στην αποπληρωμή των χρεών τους.

Φόρους τους οποίους μαζεύουν οι ιδιωτικές εταιρίες του Γκορμπατσόφ, του Αλ Γκορ, του Μωρίς Στρονγκ και όχι φυσικά για την αποπληρωμή του εθνικού μας χρέους.

Όπως προβλέπει το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία των ακινήτων στην Ελλάδα, οι πολίτες που δεν θα έχουν άλλο τρόπο να εξοφλήσουν τα χρέη τους, θα χαρίζουν το σπίτι τους που με τόσο κόπο απόκτησαν στο Ελληνικό Δημόσιο, και θα γίνεται συμψηφισμός των οφειλών με την αξία του ακινήτου. 
Αυτή είναι η Ατζέντα 21. Ένα υποχθόνιο σχέδιο που υλοποιείται από διάφορους κυβερνήτες στον κόσμο. 

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα ούτε κρίση ούτε μνημόνια. Όλα είναι μια απάτη του ΟΗΕ μέσω της Ατζέντας 21 για να προωθηθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση, και έπειτα η χούντα του αντιχρίστου.

Όπως έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση, σχεδόν ολόκληρο το μνημόνιο αποτελείται από την Ατζέντα 21 η οποία πρέπει να εφαρμοστεί με τον ένα η τον άλλο τρόπο είς το ακέραιο από κάθε κυβέρνηση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, επειδή η πλειοψηφία του κόσμου είναι εντελώς χαϊβάνια, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αναρωτηθούν από που προέρχονται όλοι αυτοί οι παράλογοι φόροι που έφερε εδώ και πέντε χρόνια το λεγόμενο μνημόνιο. 


Μάλιστα κάθε φορά που παίρνει το τιμόνι της εξουσίας και μια καινούργια κυβέρνηση, ανανεώνει αυτό το μνημόνιο, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα και όχι τρία όπως λανθασμένα το αναφέρουν τα διάφορα κόμματα και τα ΜΜΕ, επειδή πολύ απλά προστίθενται είς αυτό κάθε φορά καινούργια μέτρα τα οποία όπως προαναφέραμε προέρχονται από την Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών.


Μια ακόμη μεταρρύθμιση λοιπόν είναι και ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ο οποίος θα εκτοξευθεί στο 23%. Αυτή η αύξηση στο ΦΠΑ θα πρέπει να επιβληθεί δια να σώσουμε το περιβάλλον.


Ναί, πολύ καλά το διαβάσατε! Όσο παρανοϊκό κι αν ακούγεται, πληρώνουμε φόρους στην εκπαίδευση για να σώσουμε τον πλανήτη μας και το περιβάλλον το οποίο εμείς οι κακοί άνθρωποι μολύνουμε με τον αυξημένο καταναλωτισμό μας.


Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος εδω και αρκετά χρόνια μας είχε προειδοποιήσει ποιοί είναι οι στόχοι της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης της Ατζέντας 21, και όσοι γνωρίζουν είναι προετοιμασμένοι να μην δεχτούν αμάσητο ότι θα τους σερβίρει η Νέα τάξη πραγμάτων.


Μια εκ των δεκατριών εντολών, η υπ αριθμόν 12 η οποία αναφέρεται περιληπτικά μέσα στα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου "Γιατί και πώς ζουν αναμεσά μας" είναι η εξής:


12. παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα. Διότι - λένε - όποιος είναι μορφωμένος, έχει υψηλότερα εισοδήματα, άρα έχει ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο κι επομένως δαπανά περισσότερο, έχει αυξημένο καταναλωτισμό. 


Και για να πραγματοποιηθεί αυτό, θα σας βάλουμε επιπλέον φόρους στην εκπαίδευση σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, κέντρα ξένων γλωσσών, ωδεία, ΙΕΚ και κολέγια ώστε μόνο οι λίγοι να είναι αυτοί που θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να μπορέσουν να σπουδάσουν περαιτέρω.


Η βασική εκπαίδευση είναι το κλειδί για την ικανότητα μιας χώρας να αναπτύξει και να επιτύχει τους στόχους της αειφορίας.


Επειδή όμως όλη αυτή η "δουλεία" γίνεται συγκαλυμμένα από τους ιθύνοντες, και δεν επρόκειτο να αποκαλυφθεί δια αυτονόητους λόγους, θα συνεχίζουν να περνούν τα μέτρα αθόρυβα μέσα από το μνημόνιο όπως και πράττουν μέχρι σήμερα εδώ και πέντε χρόνια.


Σε πολλούς, όλα αυτά ακούγονται αστεία - ακόμη μέχρι και σήμερα αρκετά χρόνια από την δικαίωση του Λιακόπουλου ορισμένοι δεν θέλουν να κατανοήσουν την αλήθεια οι οποίοι αδιαφορούν γενικώς και προτιμούν να ψηφίζουν το ενα η το άλλο κόμμα με την μάταιη ελπίδα να αλλάξει κάτι πρός το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου