Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΡΟΔΟΣ: ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ 85ΧΡΟΝΟ ΠΑΠΠΟΥ! ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

Ποινική δίωξη σε κόρη και εγγονό, άσκησε η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου. Και οι δύο κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονιάς του 85χρονου παππού του 31χρονου, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης....

Ασφαλείας Ρόδου και η Εισαγγελέας πλημμελειοδικών Ρόδου είναι σε αναμονή για την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων σε ευρήματα και στοιχεία, που συνέλεξαν αστυνομικοί από το σπίτι του 85χρονου αλλά και από διαμερίσματα συγγενικών του προσώπων, στην οδό Σωτήρος στην Ιαλυσό, για να δώσουν σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο υπερήλικας βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, κυρίως στην κοιλιά, τα ξημερώματα της Δευτέρας.
O 85χρονος, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, αφού έκανε εγχείρηση για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων του σε ζωτικά όργανα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 85χρονος ξυλοκοπήθηκε στο πρόσωπο και φέρει τραύματα από μαχαίρι και σε άλλα σημεία του σώματός του ενώ ο δράστης φέρεται να του έκοψε τη γλώσσα, την οποία συνέραψαν οι γιατροί.
paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου