Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ AIDS ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ  ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ HIV 

Από την Παρασκευή 20 έως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, η Ελλάδα συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης για τον HIV και τις ηπατίτιδες Β και C, που αποσκοπεί στην ανάδειξη της σηµασίας της...

πρόληψης και της τακτικής εξέτασης και στην ενίσχυση της δηµόσιας συζήτησης για την ιατρική και κοινωνική διάσταση του HIV/AIDS και την ηπατιτίδων.
Οι οργανώσεις «Κέντρο Ζωής», «PRAKSIS», ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» και ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» υλοποιούν δράσεις παροχής δυνατότητας δωρεάν εξετάσεων με την εξελιγμένη μέθοδο «rapidtest» και ενημέρωσης για θέματα σεξουαλικής αγωγής και υγείας, στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτό το πλαίσιο την Κυριακή 22/11/2015 από 17:00 έως 21:00, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη  στην Αγία Παρασκευή η Κινητή Μονάδα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRAKSIS θα κάνει ενημέρωση και διενέργεια γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων του συγκεκριμένου ιού, ανώδυνα, ανώνυμα, δωρεάν  και εμπιστευτικά, σε ένα προστατευμένο για τον εξεταζόμενο περιβάλλον. Πριν και μετά την καθεαυτή εξέταση θα πραγματοποιείται και συμβουλευτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου