Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ! ΩΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ & ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Ο Γιώργος Τράγκας από την πρωινή του εκπομπή στον Real fm είπε ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το χθεσινό φιάσκο της ΝΔ στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου. Όλα δείχνουν ότι το φιάσκο έγινε προγραμματισμένα για να περάσουν τα νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος των Ελλήνων, ώστε να...


μην υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. Την ώρα που η κυβερνητική συνοχή κινδυνεύει, μένοντας με 153 βουλευτές, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ΝΔ εξαϋλώνεται μη μπορώντας να εκλέξει Πρόεδρο. Με παντελώς ανύπαρκτη την αντιπολίτευση, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα περάσουν τα μέτρα σφαγής του λαού, αναίμακτα, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση. Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας είπε ότι η ΝΔ είναι ένα υποτελές, υπόδουλο στη γερμανική κατοχή κόμμα και το μόνο που προσδοκά είναι να κυβερνήσει ως εντολοδόχος της Γερμανίας! 
Τά'χωσε άγρια σε όλους τους υποψήφιους προέδρους της ΝΔ λέγοντας ειρωνικά ότι είχαν ανύπρακτο επιτελείο, μια και επί τόσο καιρό δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους υποψηφίους να καταγγείλει τη συγκεκριμένη εταιρεία ως ανίκανη να διεξάγει τις εκλογές! 
Προφανώς, όπως άφησε σαφώς να εννοηθεί ο Γιώργος Τράγκας, όλα έγιναν σε αγαστή συνεργασία με τους δανειστές!
Σχέδιο δηλ. προμελετημένο σε βάρος του λαού, προκειμένου να μην υπάρξει καμία αντίδραση στη νέα σφαγή του! 
Με λίγα λόγια, όλοι είναι προδότες!  

1 σχόλιο: