Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Αύριο το πρωί αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας Παυλόπουλο, με τον....


Α. Τσίπρα να επιδιώκει...συναίνεση, ώστε να μην πάρει μόνος του την ευθύνη για τη δολοφφονία του λαού! Θέλει συνενόχους στο νέο έγκλημα, όπως έκανε και με τις πρόσφατες εκλογές. Στις πρόσφατες εκλογές ζήτησε την ψήφο του λαού, ώστε να του πει "είσαι συνυπεύθυνος στα Μνημόνια που εφαρμόζουμε σε βάρος σου, γιατί εσύ μας ψήφισες", ενώ τώρα θέλει πάση θυσία και τα κόμματα συνένοχα στο νέο έγκλημα σε βάρος του πολύπαθου λαού. 
Το ασφαλιστικό που θα τσακίσει περαιτέρω μισθούς και συντάξεις, και κατά τον Αλέξη Τσίπρα πρέπει να επιτευχθεί με ση συνάινεση όλων των κομμάτων. ΄Ωστε να μπήξουν το μαχαίρι στον λαό όλοι μαζί. 
Τέτοια κτηνωδία δεν έχει ξαναγίνει! Από'κει που ήταν μόνον ο Παπανδρέου μνημονιακός σφαγέας, τώρα 5 μνημονιακοί πολιτικοί αρχηγοί θα έρθουν να εξοντώσουν οικονομικά τον ελληνικό λαό. Και τις επόμενες γενιές... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου