Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚO ΒΙΝΤΕΟ!

Είναι πατριώτισσα με όλη τη σημασία της λέξεως. Η Ραχήλ Μακρή τους έχει φτύσει κατάμουτρα τα Μνημόνια και ξεμπροστιάζει όσους προδίδουν τον λαό. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως φαίνεται τα έχουν κάνει πλακάκια με τις τράπεζες και τους τοκογλύφους για να αρπάξουν την περιουσία του λαού: τα σπίτια του. 
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: 

2 σχόλια:

  1. Γι αυτό και μόνο τον λόγο, όλους όσους έφεραν αυτούς τους εγκληματίες ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ στην εξουσία θα έπρεπε να τους κόψουμε το λαρύγγι με κονσερβοκούτι!

    Αλλά, πού να ξυπνήσει ο αποβλακωμένος έλληνας. Έχει βολευτεί στον καναπέ του, στον δημοσιοϋπαλληλικό μισθό του, και δεν κοιτάζει πέρα από την μύτη του.

    Και τώρα που δεν βγαίνουν τα κουκιά στον Αλέξη, θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, θα προκηρύξει εκλογές αφού δεν βγάζουν αποτέλεσμα οι σκληρές του διαπραγματεύσεις, και ... ω του θαύματος... ο αποβλακωμένος έλληνας θα τον ξαναψηφίσει, όπως τον ξαναψήφισε πριν δυο μήνες!

    Έτσι και δυό συριζαίοι που είναι εδώ δίπλα. Την πρώτη φορά, λέει, τον ψηφίσανε για να φτιάξει τις αδικίες. Την δεύτερη... του δώσανε, λέει, μια ευκαιρία ακόμα. Για ποιό πράγμα; ένας Θεός ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΡΑΧΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή