Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Μοιάζει με απίστευτο, αλλά είναι απόλυτα αληθινό! Εκδόθηκε εφημερίδα με τον τίτλο "ΘΟΡΥΒΟΣ" η οποία μόλις την ξεφυλλίσεις καταλαβαίνεις ότι ....

πρόκειται για κομματικό όργανο του Δημάρχου Αποστολόπουλου. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει συμφωνία του Δημάρχου με τη συγκεκριμένη εφημερίδα για τη στήριξή του, ωστόσο το έντυπο δίνει σαφή την εικόνα ενός κομματικού οργάνου της δεκαετίας του 1980. Όπως έβγαινε η "Αυριανή" στηρίζοντας με τα μπούνια τον Ανδρέα, κάπως έτσι συμβαίνει και με τον "Θόρυβο"! 
16 σελίδες στις οποίες μετρήσαμε 11 φωτογραφίες του Δημάρχου Αποστολόπουλου! Ούτε με τον "Ριζοσπάστη" για το ΚΚΕ ή την "Αυγή" για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συμβαίνουν αυτά! Και το κυριότερο, ο "Θόρυβος" αγνοεί παντελώς την αντιπολίτευση. Δεν υπάρχει έστω και μία θεσούλα για τις αντίπαλες παρατάξεις. Τίγκας, Κεχρής, Ζήκας κ.λ.π. αγνοούνται παντελώς από την εφημερίδα. Γι' αυτό λέμε ότι είναι προεκλογικό έντυπο-κομματικό όργανο του Δημάρχου! 
Βέβαια, προκύπτουν διάφορα, όπως: Τι και αν υπάρχουν 3 παλαιές μηνιαίες εφημερίδες σε Χολαργό-Παπάγου; Φαίνεται πως ο Δήμαρχος δεν εμπιστεύεται καμία από αυτές τις τοπικές εκδόσεις για την ενημέρωση των πολιτών! Αντιθέτως, μάλλον εμπιστεύεται τον "Θόρυβο" της οποίας εκδότης είναι ένας πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, παλαιός παράγοντας του δήμου Νέου Ψυχικού! Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαγεωργίου (φωτό αριστερά) ο οποίος από διαιτητής ποδοσφαίρου είπε να το ρίξει στη δημοσιογραφία! Πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου δημοσιογραφία για να τον εμπιστεύεται ο Δήμαρχος για την ενημέρωση των δημοτών-κατοίκων!

Τι άλλο να πούμε; 
Αυτό που μπορούμε για την ώρα να πούμε είναι ότι ο συγκεκριμένος τοπικός παράγων εξέδιδε μέχρι πρόσφατα την ίδια εφημερίδα "Θόρυβος", με τον ίδιο τίτλο, στις περιοχές Φιλοθέης, Νέου Ψυχικού, κυκλοφορώντας παράλληλα και σε Χολαργό-Παπάγου. Το γεγονός ότι αποφάσισε να "κλείσει" την έκδοση στους άλλους δήμους και να εκδώσει τον 'Θόρυβο" αποκλειστικά σε Χολαργό-Παπάγου, με αριθμό τεύχους "1", μάλλον επιβεβαιώνει τις υποψίες μας ότι υπάρχει συνεννόηση για τη στήριξη του Δημάρχου Αποστολόπουλου από την εν λόγω εφημερίδα! 

5 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟΣ...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έργα δεν χρειάζονται εφημερίδες για να προβληθούν. Μιλάνε μόνα τους. Εκτός αν δεν υπάρχουν έργα οπότε μια εφημερίδα να μας προβάλει είναι ότι πρέπει. Εδώ ο κόσμος πεινάει ρε...ντροπή σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά! Αν έχεις δικό σου έντυπο, ''κάνεις έργο''...δεν αφήνεις όμως τίποτα πίσω σου όταν φύγεις, ή όταν σε ''φύγουν''... παρά μόνο τα αραχνιασμένα γραφεία του εκδότη !!
    Πάντως επειδή την έχω την εφημερίδα, θα την κρατήσω για ''συλλεκτικό κομμάτι'', γιατί διεπίστωσα ό,τι πρόκειται περί φυλλάδας που δεν θα μακροημερεύσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να επικρατήσει στα παλιά τοπικά έντυπα (του Μάκη, του Κώστα και του Πέτρου) που είναι πλουραλιστικά και όχι κομματικά έντυπα που ''σαλιώνουν'' από το πρωί έως το άλλο πρωί τον ''αιμοδότη'', σαν να είναι γραμματόσημο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά το Αποστολουπουλάκι βαδίζει στα χνάρια του αειμνήστου ...πατρός του. ΚάΤΙ ΤΈΤΟΙΑ ΈΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ποτέ να βγεί δήμαρχος... Η πολιτική ανωριμότητα του σημερινού Αποστολόπουλου είναι ολοφάνερη... Ο ωραιοπαθής τυπάκος υα έχει μπερδεμένα . Για να το κατανοήσετε θυμίζω ότι ΟΛΟΙ οι παλαιοκομματικά σκεπτόμενοι, μηδέ εξαιρουμένου και του αλήστου μνήμης ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ θέλανε δικές τους εφημερίδες -φασιστικά ελεγχόμενες από τους ίδιους αυτούς φωστήρες. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ εβγαλε την ΕΞΟΡΜΗΣΗ κι ο Μουσολίνi την AVANTI POPOLO, o Γεώργιος Παπανδρέου τον ΑΝΕΝΔΟΤΟ κ.λ.π. ΟΛΕΣ ΑΥΤΟΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΔΙΌΤΙ ο λαός δεν άντεχε τα γλυφιτζούρια τους προς τον φωτεινό ...αρχηγό τους!.. Κρίμα που ο νεανίας δήμαρχος Χολαργού διέπεται από τέτοιες αναχρονιστικές και καταστροφικές αντιλήψεις . Θα το καταλάβει σύντομα! Το απεύχομαι μεν αλλά με τις έως σήμερα στάσεις-συμπεριφορές του ...το μοιραίον του είναι αναπόφευκτο!
    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή