Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ Η ΕΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!

Ο μεγάλος Νεοκλής Σαρρής το έχει πει εδώ σε μας ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τσαντίρι στην άμμο! Και αυτό αποδεικνύουν οι νάνοι-επικίνδυνοι ηγέτες της ΕΕ! Ο Ερντογάν στέλνει εδώ και καιρό από την Τουρκία εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες. πολλοί από τους οποίους είναι τζιχαντιστές και οι...


της ΕΕ αντί να του επιβάλουν ποινές, όχι μόνο δεν πράττουν κάτι τέτοιο αλλά τον ενισχύουν οικονομικά με δισεκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, ξεκινούν άμεσα τις διαπραγματεύσεις για να εντάξουν την Τουρκία στην ΕΕ! 
Η απόλυτη σχιζοφρένεια! 
Όσο για τον Τσίπρα; Περιμένετε, πάει στην Τουρκία για να δώσει το Αιγαίο στους Τούρκους! Είναι...ικανός και γι' αυτό ο Αλέξης!

2 σχόλια:

  1. ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ,ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και… μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική. Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα.

    Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος «ανθρωπιστής», Τζώρτζ Σόρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή