Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΉΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Η Ελλάδα είναι πέρασμα για χιλιάδες φανατικούς ισλαμιστές ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τζιχαντιστές οι οποίοι έρχονται για να αιματοκυλίσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα λέμε στο παρακάτω βίντεο (Μάκης Βραχιολίδης και Γιάννης Παπαζήσης) το οποίο έχει βγει εδώ και 2 μέρες στον αέρα. Η ελληνική κυβέρνηση κωφεύει, το ίδιο και....


τα μεγάλα κανάλια τα οποία μιλάνε μόνο για πρόσφυγες! Τα λέμε αυτά και στο βίντεο. Βάζουν τα μικ΄ρα, αθώα παιδάκια ως ασπίδα για προκαλέσουν την ευαισθησία των Ελλήνων οι οπο΄πιοι μαζί με την πλύση εγκεφάλου που τους γίνεται δεν πρέπει να δουν την πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα είναι ότι πίσω από όλες αυτές τις πολύπαθες προσφυγικές οικογένειες, βρίσκονται χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές, τζιχαντιστές που μπαίνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη για να αιματοκυλίσουν και τη χώρα μας και την Ευρώπη. Ήδη το κακό έγινε χθες αργά το βράδυ στο Παρίσι με δεκάδες ή και εκατοντάδες νεκρούς! 
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟ ΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΕΤΑ,ΜΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή