Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

από την εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού"
Ο Δεκέμβριος πλησιάζει. Οι αλλαγές των αντιδημάρχων είναι επί θύρας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας βρίσκονται σε αναβρασμό εν αναμονή των αποφάσεων του δημάρχου κ. Αποστολόπουλου...


Όπως γράφαμε και στο προηγούμενο φύλλο ο κ. Αποστολόπουλος καλείται να λύσει ένα σταυρόλεξο πολύ δύσκολο, αφού αναγκαστικά θα έλθει σε σύγκρουση τόσο με κάποιους που φεύγουν όσο και με τους «μνηστήρες» που θα κληφθούν να καλύψουν τα κενά. Βέβαια, ο κ. Αποστολόπουλος έχει δηλώσει ότι θα αλλάξει όλους τους νυν αντιδημάρχους, άρα απελευθερώνονται 5 θέσεις, δεν είναι όμως βέβαιο ότι τελικά θα γίνει αυτό γιατί υπάρχουν τομείς, όπως οικονομικά και δημόσια έγρα, όπου εκεί απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, που δεν είμαστε σίγουροι ότι κατέχουν πολλά μέλη της πλειοψηφίας.

Έτσι επανεξετάζεται το ενδεχόμενο π.χ. η κ. Αρβανίτη, πετυχημένη στο πόστο της, να παραμείνει. Ίσως το ίδιο να ισχύει και για τον κ. Αυγουρόπουλο, αντιδήμαρχο καθαριότητας, αφού από πληροφορίες του «ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ» δεν υπάρχει προθυμία για να τον αντικαταστήσει.
Μια άλλη πληροφορία της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι η κ. Νικάκη την οποία εμπιστεύεται απόλυτα ο Δήμαρχος, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο στενό του περιβάλλον, ενδέχεται να παραμείνει στο πόστο της ή στη χειρότερη περίπτωση να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο. Κάποιοι κάνουν λόγο για την ανάληψη της προεδρίας του ΔΟΚΜΕΠΑ, όπου σήμερα είναι έφορος.
Μένει να δείξει ποιοι από εκείνους «παίζουν» και θα αναβαθμιστούν. Τα ονόματα είναι πολλά. Αναφέρονται οι κυρίες Μουντάκη, Ρουφογάλη, Τσικρικώνη, Μπουφούνου και Σουμανή, ενώ υποψήφιος είναι και ο κ. Χαρακτινιώτης.

Το πρόβλημα όμως για τον κ. Αποστολόπουλο είναι το πώς θα διαχειριστεί τις πικρίες και τι γνωριμίες αυτών που φεύγουν, αφού πολλοί εξ αυτών θεωρούν «casus belli» την περίπτωση κάποιοι από τους νυν να παραμείνουν στις θέσεις τους. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που λένε «ότι αν έστω και ένας παραμείνει, τότε θα υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις». Μάλιστα, το προχωρούν ακόμα παραπέρα και μλάνε για αλλαγή στάσης σε ψηφοφορίες στο Δημοτικό συμβούλιο. Όλα αυτά βέβαια, ίσως να μην φτάνουν στα αυτιά του δημάρχου, γιατί τα πάντα «φιλτράρονται» από τους διάφορους παρατρεχάμενους, εμείς όμως που δεν έχουμε εξαρτήσεις από κανέναν ενημερώνουμε πάντα υπεύθυνα, απλά τα αναφέρουμε για να μην βρεθούν κάποιοι προ εκπλήξεων.

1 σχόλιο:

  1. Προς τί οι απορίες;Στα τεχνικά έργα αντιδήμαρχος διατέλεσε και ο Τούτουζας και ο Δασκαλόπουλος,χωρίς ειδικές γνώσεις,όπως άλλωστε και οι αναφερόμενες υποψήφιες κυρίες.Ολα πάντως τα γνωρίζει ο δήμαρχος και το ζητούμενο δεν είναι η αποτελεσματικότητα αλλά η μοιρασιά αμοιβών.Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των ικανών,αλλά αυτοί δεν είναι οι yes men.

    ΑπάντησηΔιαγραφή