Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ "ΦΤΥΝΕΙ" ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ"! ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΑΟ..."

Ο Νίκος Νικολόπουλος απόψε φτύνει τους προδότες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος του ζητεί να...


παραδώσει την έδρα του αν δεν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο. όμως, από το πρωί ο βουλευτής Αχαίας δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο που παραδίδει τα σπίτια του λαού στους τοκογλύφους. 
Μάλιστα, με δηλώσεις του στο περιστύλιο της βουλής πριν από λίγο είπε ότι δεν πρόκειται να προδώσει τον λαό, αφήνοντας ουσιαστικά υπονοούμενα ότι ο Καμμένος πρόδωσε τον λαό! Και αυτό διότι ο λαός δεν γνώριζε σε καμία περίπτωση ότι θα ψηφιστεί από τη Βουλή νομοσχέδιο που θα του παίρνει το σπίτι για να το δώσει στους δανειστές!

3 σχόλια:

  1. Νίκο, έτσι θα μας φέρεις το πασοκ πάλι στην εξουσία. Εκεί που είπαμε οτι απαλλαχθήκαμε από το πασοκ θα μας το ξαναφορέσεις. Οι Ευρωπαίοι και ο Σουλτς δεν θέλουν τους ανελ στην κυβέρνηση και θέλουν εναγωνίως το πασοκ με το ποτάμι. Νίκο σκέψου τι θα γίνει αν η εθνική άμυνα περάσει αυτήν την περίοδο στα χέρια του πασοκ-ποταμι. Έτσι δεν ρίχνεις την κυβέρνηση αλλά φέρνεις μια νέα με συριζα-πασοκ-ποτάμι που θα αριθμεί περισσότερους βουλευτές και δεν θα πέφτει με τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, κ. Νίκο.
    Στο κοινοβούλιο θέλουμε βουλευτές που αγαπάνε την
    ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ας αγωνιστούμε εναντίον της Παγκοσμιοποίησης που
    θέλει εξαθλιωμένους οικονομικά πολίτες, την κατάργηση
    των συνόρων, της Εθνικής συνείδησης, της Πίστης, των ηθικών αξιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση φίλε . Μια συμμορία είναι από ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ . Η Εθνική Άμυνα είναι σουρωτήρι σαν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας με έναν προσκυνημένο ψευτο υπουργό . Δεν υπάρχει Εθνική Άμυνα φίλε . Η χώρα με τον Τσίπρα και τον Καμμένο είναι ένα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ . ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή