Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ!!! ΠΟΛΩΝΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η μια μετά την άλλη, χώρες της ΕΕ ανακοινώνουν πως υιοθετούν τη λογική ασφάλειας των συνοριακών ελέγχων σφραγίζοντας τα σύνορά τους και υψώνοντας φράχτες! Η Πολωνία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία και οσονούπω θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες! Η Ελλάδα θα....

μετατραπεί σε αποθήκη λαθρομεταναστών, μεταναστών και κάθε λογής προσφύγων! Όλοι θα στοιβάζονται εδώ! Η Ελλάδα της κρίσης και της εξαθλίωσης θα υποχρεωθεί από τους εταίρους (εταίροι-μαφιόζοι είναι αυτοί) να καταστήσει τη χώρα αποθήκη αλλοδαπών απ'όλο τον κόσμο! Η Ελλάς δεν γίνεται μόνο πολυπολιτισμική χώρα, αλλά μεταβάλλεται χώρα μουσουλμανική! Και μάλιστα πολύ σύντομα οι μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία!

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή