Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ! ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟΣ; ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ; ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ"!

Αυτός ο άνθρωπος κάνει τον Υπουργό Δικαιοσύνης, είναι μάλιστα και καθηγητής Πανεπιστημίου! Νομικός, που αναρωτιέται κανείς πώς πήρε το πτυχίο και πού σπούδασε; Έξω από το Πανεπιστήμιο ήταν και έκανε φοιτητικό συνδικαλισμό ή με μέσον το πήρε το πτυχίο; 
Λοιπόν, διαβάστε για να δείτε με τι...φωστήρα έχουμε να κάνουμε: 
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής....


υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας επισκέφθηκαν την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Κουτζαμάνη στην οποία υπέβαλαν μηνυτήρια αναφορά για την περίπτωση των καταγγελιών του κ. Πανούση. Στη μηνυτήρια αναφορά τους οι δύο υπουργοί ζητούν να ερευνηθεί σειρά αδικημάτων που σχετίζονται με ενδεχόμενη διαρροή απόρρητων εγγράφων, παραβίαση μυστικών της πολιτείας!!!
Τι σημαίνει παραβίαση μυστικών της πολιτείας; Διαβάζουμε από το άρθρο 146 του Ποινικού Κώδικα (ΠΚ): Ποινικός Κώδικας - Άρθρο 146

Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας
     
         1. Όποιος  με  πρόθεσή  του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή  ή  τη  γνώση  άλλου  έγγραφα,  σχέδια  ή  άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

         2.   Σε  καιρό  πολέμου  ο  υπαίτιος  τιμωρείται  με  ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.
Κρατηθείτε στη θέση σας! Ο νομικός και καθηγητής κ. Παρασκευόπουλος, ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης θεωρεί τις συνομιλίες που είχε ο σύμβουλός του με τους φυλακισμένους ως παραβίαση μυστικών της πολιτείας!!! Οι συνομιλίες αυτές δηλαδή αποτελούσαν μυστικά τα οποία ο Πανούσης θα μπορούσε να τα δώσει σε χώρες εχθρικές προς την Ελλάδα (βλέπε Τουρκία) και να βλάψει τα συμφέροντα της χώρας!
Χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο! Από αυτόν τον καθηγητή βγαίνουν και νομικοί!!! 

1 σχόλιο:

  1. Ας γνωρίσουμε μια σοφή λαϊκή ρήση:
    ''Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή