Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στην πλατεία Συντάγματος, για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη σχετικά με τη...

 γενοκτονία των Ποντίων.



συγκέντρωση στιγματίστηκε από την άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, στον οποίο πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και ξύλα στο κεφάλι και τον χτύπησαν στο πρόσωπο. οβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Ποντίων κατά του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος με προκλητικό τρόπο αμφισβήτησε τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό των Ποντίων. Μία ομάδα ατόμων φορώντας κράνη, πλησίασαν τον βουλευτή τον χτύπησαν, σύμφωνα με πληροφορίες με μπουνιές στο κεφάλι και του έσκισαν τα ρούχα που φορούσε.   
Ο βουλευτής προσπάθησε να κατευθυνθεί προς τη διμοιρία των αστυνομικών, αλλά οι τραμπούκοι συνέχισαν να του πετούν ξύλα, μπουκάλια και πέτρες, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στη μύτη.
Φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο πως κάποιοι αρχίζουν να του πετούν νερά, κάποιος τον πλησιάζει και του ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο, με την αστυνομία να βλέπει τον συγκεκριμένο άντρα και να μην κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να τον συλλάβει.
Ο κ. Κουμουτσάκος κατάφερε τελικά να τρέξει προς τη Βουλή και να σωθεί, ενώ τα ακραία στοιχεία συνέχισαν να πετούν πράγματα προς το μέρος του. Εκείνη την ώρα, κατευθυνόταν προς την πλατεία Συντάγματος και άλλος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος στα σκαλιά της Βουλής αντιλήφθηκε το επεισόδιο.
Τον αντιλήφθηκαν όμως και τα ακραία στοιχεία που άρχισαν να πετούν πέτρες και αντικείμενα προς το μέρος του, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.
Ο κ. Κουμουτσάκος εισήλθε στη Βουλή όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ έσπευσε να εμφανιστεί στην Ολομέλεια, με τα σημάδια στο πρόσωπό του εμφανή.
Λίγο αργότερα, διαδηλωτές έβαλαν φωτιά στην τουρκική σημαία και έστησαν... χορό γύρω της, φωνάζοντας: "Σκατά, σκατά στον τάφο του Κεμάλ" και "Τούρκοι θα πεθάνετε σε χώμα ελληνικό".


Όπως τονίζει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της, “η παραμονή του αρνητή του χειρότερου Εγκλήματος κατά της Ανθρωπότητας, στο Υπουργείο Παιδείας προσβάλλει την ιστορική αλήθεια”, ενώ στο κάλεσμα της αναφέρει ότι η συγκέντρωση γίνεται ενάντια “στις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, αλλά και την γενικότερη στάση της κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό”.
Ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος και η Άννα Καραμανλή δίνουν το παρών στη συγκέντρωση.






Ο υπουργός Παιδείας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, δήλωσε: "Πριν από χρόνια ως δημοσιογράφος, έκανα τη δήλωση, συμμεριζόμενος απόψεις πολλών ιστορικών και πολλών διεθνολόγων. Κάναμε διάκριση ανάμεσα στην εθνοκάθαρση την αιματηρή και το φαινόμενο της γενοκτονίας".




Ο υπουργός συμπλήρωσε πως "αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το αίμα, τον πόνο, όσα έχουν υποστεί οι Πόντιοι, από τη θηριωδία των Τούρκων. Αυτό είναι άλλο πράγμα και άλλο πράγμα η γενοκτονία, με αυστηρή επιστημονική έννοια".


Ενώ συνέχισε, λέγοντας πως "αν γίνει η συζήτηση ψύχραιμα και επαναλαμβάνω, επί επιστημονικού επιπέδου, είναι άλλο πράγμα η εθνοκάθαρση, όσο αιματηρή και αν είναι, και άλλο πράγμα η γενοκτονία και το ολοκαύτωμα".



newsit.gr

2 σχόλια:

  1. Έβλεπα τηλεόραση πριν από λίγο, και ΦΥΣΙΚΑ (τι πρωτότυπο...) ο κος Χατζηνικολάου και η κα Ζαχαρέα έβγαλαν όλη τους τη χολή για τη Χρυσή Αυγή και ΦΥΣΙΚΑ για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή (τι πρωτότυπο κι αυτό...)
    "Τα πρόσωπα φαίνονται πολύ καθαρά" απεφάνθη η κα Ζαχαρέα "εύχομαι η Αστυνομία αύριο κιόλας να προβεί σε συλλήψεις". ΦΥΣΙΚΑ της Χρυσής Αυγής. Τι πρωτότυπο, επίσης!
    Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει είναι το γεγονός... ότι ενώ εδώ και σαράντα χρόνια "οι γνωστοί άγνωστοι" σπάνε βιτρίνες, αυτοκίνητα και σπίτια και καμιά κάμερα δεν δείχνει καθαρά τα πρόσωπα, όταν πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή όλες οι κάμερες έχουν εικόνα πεντακάθαρη!

    Η πατρίδα χάθηκε πλέον. Όποιος δεν το έχει καταλάβει ακόμη, κρίμα.

    Ας προσέχανε όλοι αυτοί που τόσα χρόνια έτρεφαν στον κόρφο τους αυτά τα φίδια που σήμερα παριστάνουν τους επιστήμονες. Διότι, και τον χοντρο-Φίλη, και την άλλη την ξεμαλλιασμένη ... δεν ξέρω πώς την λένε, και την Ρεπούση, κάποιοι γονείς τους μεγάλωσαν. Ήθελα να ήξερα, αυτοί οι γονείς... καμαρώνουν τα βλαστάρια τους σήμερα;

    Χαίρεται ας πούμε η μάνα της ξεμαλλιασμένης που η κόρη της λέει τις κοτσάνες που λέει; Χαίρεται η μάνα του Φίλη που έβγαλε παιδί μοσχάρι στο μυαλό και στο σώμα;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δολοφόνοι της αριστεράς σκοτώνουν λεηλατούν τσ πάντσ και καίνε ζωντανούς ανθρώπουσ όπωε στην ΜΑΡΦΙΝ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή