Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΥΤΟΥΖΑ: "ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Ο κ. ΚΕΧΡΗΣ;"!

Αξιότιμε κύριε Βραχιολίδη,
Στις 12 Νοεμβρίου 2015, στο ιστολόγιο σας "Ανεξάρτητος Διπλωματικός Παρατηρητής"  αναρτήσατε τη συνέντευξη του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους της  "Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου – Χολαργού" κ. Δημήτρη Τούτουζα στην εφημερίδα "Αντίλογος". 
Θεωρώ υποχρέωσή μου να απαντήσω στην ερώτηση του φίλου, εκδότη και δημοσιογράφου της εφημερίδας «Αντίλογος», κ. Δεληγιάννη: «…Αλήθεια, πού έχει χαθεί ο κ. Κεχρής;…»...

Κύριε Δεληγιάννη, παραμένω ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της "Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου – Χολαργού".  Μαζί με τον εξαίρετο φίλο και συνάδελφο στα αυτοδιοικητικά Δημήτρη Τούτουζα εκπροσωπούμε όλους εκείνους τους δημότες που επέλεξαν με την ψήφο τους τη " Δημοτική Αναγέννηση" στις εκλογές του 2014. 
Θα ήθελα να ενημερώσω τον κύριο Δεληγιάννη, αν και όφειλε να το γνωρίζει, ότι  είμαι παρών στα περισσότερα Δημοτικά Συμβούλια με ερωτήσεις, παρεμβάσεις και εισηγήσεις για τα περισσότερα θέματα. Θεωρώ κάθε συζήτηση για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 αρκετά πρόωρη και προκλητική σε σχέση με τα προβλήματα που βιώνει ο τόπος. 

Με εκτίμηση,
Γιάννης Κεχρής


4 σχόλια:

  1. OSA DEN FTANEI H ALEPOY TA KANEI KREMASTARIA........GIANNH EISAI APVN.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Γιάννη είσαι απών. Ο Τίγκας ακούγεται συνεχεια εσένα σε χάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΕΧΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΧΕΙ ΚΥΡΟΣ , ΜΟΡΦΩΣΗ , ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΗΝ ΤΩΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΙΓΚΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΡΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 40 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή