Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ..."!

Με αφορμή τις νέες καταγγελίες δημοτών (με φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε εδώ) για το κουτσούρεμα στις ελιές στη συμβολή των....


οδών Βυζαντίου και Εθνικής Αμύνης, καταγγελίες οι οποίες στρέφονταν ευθέως κατά του γεωπόνου του δήμου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος μας απάντησε:
"Τι ελιές που αναφέρουν οι δημότες, δεν τις έκοψε η Δημοτική Αρχή, αλλά ο ιδιοκτήτης ή ιδιοκτήτες τους. Προφανώς, υπεύθυνοι γι'αυτό που βλέπετε είναι οι ένοικοι της παρακείμενης κατοικίας. Ενδεχομένως, επειδή τα δένδρα είναι πολύ μεγάλης ηλικίας, χρειάζεται να τα κόψουν για να πάρουν δύναμη. Πάντως δεν είναι δουλειά του Δήμου αυτή"! 
Σαφής απάντηση. 

5 σχόλια:

  1. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΑΛ....ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ που σχολιάζεις ανώνυμα είσαι πολύ μάγκας και μάλιστα πολλά βαρύς...

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑΝΑΣΗ ; ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΩΡΑ ; ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΦΙΛΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το αν απάντησε ή όχι ο Θανάσης, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στον...Σφακιανάκη. Πάντως, ο Θ. Αυγουρόπουλος, όπως μας διαβεβαιώνει υπογράφει παντα με το ονοματεπώνυμό του, ποτέ ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπάγος έγινε Αγγλία ! Κόβεν-tree τον έκαναν !! Πού 'σαι, Ξύδη !!!  :-) :-) :-) �� 

    ΑπάντησηΔιαγραφή