Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

Μετά την απόφαση του Στάθη Παναγούλη να απέχει από την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ....

Ο βουλευτής είχε δηλώσει για την αποχή του: "Μέχρι τώρα έκανα πολύ υπομονή, ψηφίζοντας με μοναδικό στόχο να αποτραπεί η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Έκανα την καρδιά μου πέτρα ψηφίζοντας -υπό την απειλή επικείμενου πολιτικού χάους- περικοπές εναντίον μεσαίων και φτωχών, οι οποίοι μας στήριξαν για να μην τους πετσοκόψουμε κι άλλο τη ζωή.
Ήρθα αντιμέτωπος με τη συνείδηση μου και τις αντιστασιακές μου αρχές, τις οποίες υπηρέτησα στα επτά δύσκολα χρόνια κατά της δικτατορίας, αποδεχόμενος με το μνημόνιο της 14ης Αυγούστου μείωση της εθνικής κυριαρχίας στη χάραξη της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της χώρας.
Υπακούοντας όμως στη θύελλα των αντιδράσεων των πολιτών αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες, αφήνοντας τους στο έλεος των τραπεζών που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής.
Για τους παραπάνω λόγους κρίνοντας ότι δεν διακυβεύεται η συνοχή και σταθερότητα της κυβέρνησης, απέχω από τη σημερινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε προσπάθεια του να ανακτήσει ο Ελληνικός Λαός την αξιοπρέπεια του και τα χαμένα του δικαιώματα" ανέφερε στην ανακοίνωση του ο κ.Παναγούλης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ήρθε η διαγραφή από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είχε ζητήσει και είχε λάβει την παραίτηση του Γαβριήλ Σακκελαρίδη, καθώς είχε διαρρεύσει ότι δεν θα παρίστατο στην ψηφοφορία.
Ο κ.Παναγούλης ανακοίνωσε επίσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι σήμερα το μεσημέρι θα απαντήσει σχετικά με τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αθήνα 19/11/2015


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ.


Ο Βουλευτής Στάθης Παναγούλης ανακοινώνει ότι αύριο μετά το μεσημέρι θα απαντήσει σχετικά με τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια:

  1. Υπάκουσε στην ανθρώπινη συνείδησή του κι όχι
    στο κομματικό συμφέρον το οποίο πολλάκις είναι
    αντίθετο προς το κοινωνικό συμφέρον. Εύγε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Δημοκρατία έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια . Σε αυτόν τον τόπο κάνουν κουμάντο ΚΛΕΦΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και οι ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ των ΥΠΟΝΟΜΩΝ .. ΑΡΚΑΔΑΣ .

      Διαγραφή