Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΛΛΑΔΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 174 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Αυτό ήταν μέχρι πρότινος το όνομα και το λογότυπο της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος. Και στα ελληνικά και στα αγγλικά (πάνω και κάτω φωτό):

Μια τράπεζα η οποία ιδρύθηκε το 1841, λίγα χρόνια μετά την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Μια τράπεζα η οποία ήταν συνυφασμένη με τη σύγχρονη ιστορία αυτού του τόπου! Όμως, οι Τσίπρας-Καμμένος φρόντισαν να ξεπουλήσουν την τράπεζα σε ξένα τοκογλυφικά χέρια. 
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, πλέον παύει να λέγεται έτσι και ....


...ονομάζεται σκέτα "Εθνική Τράπεζα".  
Με το πλήρες πέρασμα της Εθνικής Τράπεζας στους τοκογλύφους της Ευρώπης, αναμένεται να αλλάξει και το "Εθνική" ή δίπλα στο "Εθνική" να μπει κάτι άλλο, όπως "Εθνική Τράπεζα αποικοκρατούμενης-no name χώρας". 
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

2 σχόλια:

  1. Έλεος. Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση και σπορά ψευδών ειδήσεων. Ο τίτλος είναι "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." και ο διακριτικός τίτλος "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ". Τι δεν καταλαβαίνεις ρε Μάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μεγάλε, αυτό έχει γίνει εδώ και χρόνια τώρα.Η λοιπόν δεν ψαχνεις αυτά που ανεβάζεις και θεωρείσαι ερασιτέχνης ή το κάνεις με δόλο και είσαι προβοκάτορας. Διάλεξε και πάρε. Μ'αρέσει που είσαι και "ανεξάρτητος".
    Ανεξάντλητος είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή