Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ...

Αν και ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επεξεργάζεται αρκετά...
εναλλακτικά σενάρια για την αντιμετώπιση του ασφαλιστικού προβλήματος, σχετικά με το πως θα επιχειρήσει να το περάσει,  αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει να κυριαρχεί είναι η πρόταση που
έχει δεχτεί από στενό του συνεργάτη: Να κάνει δημοψήφισμα και για αυτό! Κι όμως, παρότι φαντάζει απίστευτο ως και απίθανο, είναι διασταυρωμένα και αληθινό!
Όσο κι αν σε πολλούς μπορεί να φανεί «τρελό», η κυρίαρχη εισήγηση που έχει στα χέρια του ο κ. Τσίπρας είναι να το θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού με δίλημμα που θα αφορά στις επόμενες γενεές. Το βασικό του δε επιχείρημα στο εσωτερικό του κόμματος του θα είναι ότι θα αποτελέσει την πρώτη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ επί της νέας ηγεσίας της ΝΔ, ενώ το αποτέλεσμα θα δεσμεύει άπαντες για να το  ψηφίσουν στη Βουλή.
Κι όλα αυτά, διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RedPepperNews.gr το Μέγαρο Μαξίμου έχει μετρήσει 5 τουλάχιστον «ΟΧΙ» από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό, κάτι που θα αναγκάσει του κ. Τσίπρα και Καμμένο σε νέες διαγραφές βουλευτών, αλλά και σε απώλεια της δεδηλωμένης.  
redpeppernews.gr, (το διαβάσαμε στο fonaklas.blogspot.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου