Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! ΕΝΕΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

H κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι ότι έχει φέρει το 3ο Μνημόνιο. Το χειρότερο είναι ότι στόχο έχει να αφελληνίσει την Πατρίδα μας και να εξαφανίσει οτιδήποτε εθνικό, θρησκευτικό υπάρχει σε αυτό τον τόπο εδώ και αιώνες! Το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων το οποίο...

σύντομα φέρνει το θέμα της υιοθεσίας παιδιών από μέρους τους, θα αλλάξει ό,τι θεωρείται ως σήμερα. Ότι δηλαδή Οικογένεια σημαίνει η συζυγία δύο ατόμων αντιθέτου φύλλου τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν το ανθρώπινο είδος και αποτελούν τους γονείς (μητέρα-πατέρα) των παιδιών τους. 
Οι gay και οι λεσβίες θα θεωρούνται πλέον ισότιμοι οικογενειάρχες που μπορούν να υιοθετούν παιδιά, ενώ θα απαιτήσουν και θα πετύχουν την ακύρωση των όρων Μητέρα-Πατέρας και θα επιβληθεί ο όρος Γονέας Α και Γονέας Β! Αυτοί οι ανώμαλοι (πάνω φωτό) συκοφαντούν την Εκκλησία και την Ορθοδοξία μας, στην οποία (υποτίθεται) δίνουν όρκο οι βουλευτές! 
Το υπουργείο Παιδείας ετοιμάζεται να αφαιρέσει από τα βιβλία της Ιστορίας, τόσο τον επιτάφιο του Περικλή όσο και οποιοδήποτε αναφορά αφορά στην εθνική μας ιστορία! Άρα, μέσα από το Υπουργείο Παιδείας δίνεται το Ο.Κ. για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Ενδιαφέρονται και οικειοποιούνται την Ιστορία μας οι ξένου, οι γυφτοσκοπιανοί και την θάβουν οι του ΣΥΡΙΖΑ! 
Γι' αυτό είναι πιο επικίνδυνη η κυβέρνηση Τσίπρα. Διότι επιδιώκει την εξόντωση του ελληνικού έθνους, με βασικό μοχλό τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα εισβάλλουν σε λιγότερο από 2 χρόνια στη χώρα μας!
H κυβέρνηση Τσίπρα, ουσιαστικά κάνει αυτό που θέλουν οι τζιχαντιστές: εξοντώνει τους Έλληνες, εγκαθιστά ισλοαμιστές και μεθοδικά επιδιώκει να διαβρώσει την Ορθοδοξία, την επίσημη θρησκεία της Πατρίδας μας (Μην ξεχνάμε και την κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών, ως πρώτο μέλημα του κ. Φόλη στο Υπουργείο Παιδείας, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του). 

3 σχόλια:

  1. Αυτήν την ίδια συμπεριφορά μπορούν να την επαναλάβουν
    σε ένα κράτος της Ανατολής; Π.χ. στην Σαουδική Αραβία;;
    ή στο Μουσουλμανικό Χαλιφάτο;;
    Αν είναι εύκολο, ας απαντήσουν οι πρωταγωνιστές αυτής
    της συμπεριφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΤΣΙΠΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΟΡΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΕΙ! ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΡΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ληστοσυμμορίτες απόγονοι του Αρη και του Ζαχαριάδη σηκώνουν πάλι τα όπλα κατά της πατρίδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή