Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΕΓΓΡΑΦΑ-ΣΟΚ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

Το κράτος των φόρων, το αντικοινωνικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η πρώτο – δεύτερη φορά “κυβέρνηση της αριστεράς με δεξιό στήριγμα”, θριάμβευσε για άλλη μια φορά. Εξελίσσεται σε μια κυβέρνηση που “δολοφονεί” περαιτέρω μια κοινωνία, της οποίας έχει συρρικνωθεί τόσο...

η οικονομική της δυνατότητα όσο και η κοινωνική της προστασία. “Βιάζει” χιλιάδες άτομα με ειδικές ανάγκες και με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%. Αγνοώντας ακόμη και τις διεθνείς συμφωνίες της χώρας μας με διεθνείς οργανισμούς που προστατεύουν τα δικαιώματα αυτής της ευάλωτης ομάδας…

Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Εργασίας επί των ημερών Γ. Βρούτση πέρασε διάταξη για μηδενική φορολογία για τα άτομα αυτής της κατηγορίας, λίγους μήνες πριν “πέσει” και είχε να κάνει με τα εισοδήματα από μισθούς, επιδόματα και συντάξεις.

Λίγους μήνες αργότερα και μετά την έλευση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην Εξουσία, η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής προχώρησε στην αλλαγή του Ν. 3863/2010 και τις ρυθμίσεις ΚΕ.Π.Α., με αποτέλεσμα να κλειδώσουν όλες οι ηλεκτρονικές δηλώσεις των πασχόντων από σοβαρές ασθένειες και να μην μπορούν να υποβάλλουν φορολογική δήλωση αλλά και να γίνει η εκκαθάριση των εισοδημάτων τους.

Έτσι, αυτό το κράτος “δικαίου”, το κράτος των μεταρρυθμίσεων, για άλλη μια φορά πιάστηκε να κάνει ολέθριο λάθος εις βάρος μιας ομάδας ανθρώπων η οποία ταλαιπωρείται στα νοσοκομεία για εξετάσεις και η οποία έπρεπε για δεύτερη φορά να περάσει τις συμπληγάδες των ΚΕ.Π.Α. για να πάρει την πιστοποίηση ασθένειας και να την καταθέσει στις  αρμόδιες Δ.Ο.Υ. πληρώνοντας εκ νέου άλλο ένα χαράτσι 50 περίπου ευρώ!!!

Ο τραγέλαφος όμως δεν έχει τελειωμό. Και αυτό γιατί η έκδοση της πιστοποίησης έχει διάρκεια από 3-5 μήνες μέχρι να φτάσει στα χέρια του πάσχοντα από βαριά ασθένεια!! Και ακριβώς εδώ αρχίζει ο “Γολγοθάς” χιλιάδων φορολογούμενων καθώς με τη βεβαίωση πλέον στα χέρια, προσέγγισαν το Τμήμα Εισοδήματος σε πολλές Δ.Ο.Υ. της χώρας και ελάμβαναν απάντηση από τους αρμόδιους προϊσταμένους, ότι η βεβαίωση έχει ισχύ από την ημέρα έκδοσης της χωρίς κανένα χρονικό διάστημα αναδρομικότητας!!

Είναι φυσικό λοιπόν να αναρωτιούνται χιλιάδες φορολογούμενοι αυτής της κατηγορίας, την πρώτη “αριστερή με ανθρωποκεντρικό πρόσημο κυβέρνηση”. Προς τι όλη αυτή η ταλαιπωρία;;;
Ποια η ευνοϊκή μεταχείριση αυτής της ευάλωτης ομάδας;;;
Πού πήγαν άραγε τόσα 50ευρα;;;

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από καταγγελία που μας έγινε από πολίτη αυτής της κατηγορίας - έχουμε στα χέρια μας τα στοιχεία του – ο οποίος κατέθεσε τα δικαιολογητικά που απαιτούσε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. στις 23 Νοεμβρίου 2015 στην ΙΖ’ Αθηνών και η οποία μέσα σε λιγότερα από δύο 24ωρα πραγματοποίησε την εκκαθάριση των εισοδημάτων του, χωρίς να του αφαιρέσουν ούτε ένα σεντς από τα δηλωθέντα εισοδήματα που παρακρατήθηκαν!!   

Οσονούπω, αυτή η αντιλαϊκή κυβέρνηση, η οποία τίθεται καθημερινά απέναντι από τα προεκλογικά της ψέματα και σε δυο μήνες έχει ολοσχερώς ακυρώσει τις εξαγγελίες της, όχι μόνο οφείλει να παρέμβει και να αποδώσει δικαιοσύνη αλλά και να αιτιολογήσει που πήγαν τόσες χιλιάδες ευρώ από τα παράβολα ΚΕΠΑ.
Να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, αν τον υπηρετεί όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα της χώρας.
Να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, αν σέβεται την κατηγορία αυτών των ανθρώπων ή αν έχει αποφασίσει να γκρεμίσει μια πάντα το όποιο εναπομείναν “κοινωνικό κράτος”.
Να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, από πού αντλεί την Εξουσία αυτή η “ομερτά”, ώστε να δολοφονεί μια ομάδα ευαίσθητων κοινωνικά ανθρώπων, αγνοώντας ακόμη και τις διεθνείς συμβάσεις προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!!! 




1 σχόλιο:

  1. Η Παγκοσμιοποίηση είναι σκληρή, ανελέητη.
    Πότε θα ξυπνήσουν οι λαοί;;;
    Γιατί δέχονται ό, τι τους επιβάλλει η Παγκοσμιοποίηση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή