Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΡΥΦΩΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΗ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ"!

Απίστευτα στυγνός ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Σε έκκληση του δημοσιογράφου να υπάρξει μια παράταση 10-15 ημερών προκειμένου να...


δοθεί λίγο περισσότερος χρόνος στους πολίτες ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Αλεξιάδης ήταν απόλυτος: "Δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση. Ο κόσμος να πάει να πληρώσει τις υποχρεώσεις του'! Ήταν δε τόσο ωμός ο τόνος της η δήλωσής του, ώστε ο Γ. Παπαδάκης προσπάθησε να του το ξανατονίσει για να του δώσει να καταλάβει ότι ο λαός έχει εξαντληθεί οικονομικά και δεν έχει τη δυνατότητα να είναι συνεπής χρονικά, με συνέπεια ο κ. Αλεξιάδης να προσπαθήσει να τα μπαλώσει. Όμως, το στυγνό της δήλωσής του έμεινε ως γενική εικόνα! 
Αυτοί είναι οι πολιτικοί της κυβέρνησης Τσίπρα. Δεν καταλαβαίνουν από τίποτε! Ξεζουμίζουν τον κοσμάκη με απόλυτη αναλγησία! 

2 σχόλια:

  1. EΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΛΑΘΡΟΚΟΡΑΚΙΑ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φτώχεια είναι μια από τις σκληρότερες μορφές βίας.
    Όσοι ψηφίζετε μνημόνια, δεν ξέρετε τι εστί φτώχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή