Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΩ!!! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

Έκθεση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Κω με τους χιλιάδες εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας, συνέταξε το Συμβούλιο της Ευρώπης. Τα συμπεράσματα της έκθεσης συζητούνται σήμερα στην συνεδρίαση της Επιτροπής  Μετανάστευσης και Προσφύγων...

του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.
Πέραν από το γενικότερο περιεχόμενό της έκθεσης, στην οποία γίνεται επίθεση (!!!) στις τοπικές αρχές και στον λαό της Κω που αντιδρά στην μετατροπή ενός κατ’ εξοχήν τουριστικού προορισμού σε πύλη εισόδου απρόσκλητων, περιγράφονται λεπτομερώς οι φοβερές επιπτώσεις στην οικονομία του νησιού, από το κύμα των απρόσκλητων: «Η οικονομία της Κω εξαρτάται κυρίως από τον εποχιακό τουρισμό. Εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικότητας μας είπαν ότι το 2015, είχαν περίπου 178.000 ακυρώσεις τουριστικών πακέτων, και μια μείωση της  τάξης του 40% τον Σεπτέμβριο με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις να κλείσουν νωρίς. Επίσης, υπήρξε αύξηση 30% της ανεργίας στους εποχιακά εργαζόμενους και απώλειες εσόδων που έφτασαν περίπου  τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Οι προκρατήσεις για το 2016 είναι μειωμένες κατά 60%. Για αυτά κατηγορούν την αρνητική δημοσιότητα που έλαβε το νησί τους προηγούμενους μήνες».
(ΥΓ): Παρ’ όλη αυτή την καταστροφή, οι νεοταξίτες του Συμβουλίου της Ευρώπης, με περισσό θράσος απαιτούν στον επίλογο της έκθεσής τους από τους κατοίκους της Κω, να αποδεχθούν τις… «ανθρωπιστικές τους υποχρεώσεις»! Δηλαδή, να δυστυχήσουν αυτοί για να ευτυχίσουν οι απρόσκλητοι! Ήμαρτον!

Αντίοχος, ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου