Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ! ΤΑ'ΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΙ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Αυτοί υποτίθεται ότι κυβερνούν; Για σφαλιάρες τους έχουν στην Ευρώπη και ό,τι τους διατάξουν  κάνουν. Μόλις πάνε να σηκώσουν ανάστημα και...

να πάρουν μια απόφαση μόνοι τους, τούς τραβάνε μια σφαλιάρα, τους λένε πάρτε πίσω ό,τι πάτε να περάσετε από τη Βουλή και...προσκυνήστε τα αφεντικά σας, τους δανειστές! Και αυτοί, ως γερμανοτσολιάδες λένε "Yes sir"! Έτσι έγινε και με το λεγόμενο "παράλληλο πρόγραμμα" που θα έδινε κάποια ανακούφιση στον λαό και αμέσως το πήρανε πίσω. 
Το ρεπορτάζ από το newsbomb.gr αναφέρει τα σχετικά...
Φοβισμένη και έρμαιο των δανειστών η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Δεν μπορεί να περάσει ούτε μια βελτιωτική ρύθμιση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών - Από το «σκίζω τα μνημόνια» στο «Yes sir»!!!
Η υποχωρητικότητα αυτής της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο. Στα «4» υποκούουν εθελόδουλα τις εντολές των δανειστών. 
Μετά την έντονη αντίδραση των Ευρωπαίων δανειστών που απείλησαν ακόμη και με πάγωμα της εκταμίευσης της δόσης του ενός δισ. ευρώ, η κυβέρνηση αποσύρει άρον-άρον το σχέδιο νόμου με το παράλληλο πρόγραμμα. 
Η κυβέρνηση παρουσίασε στη βουλή το παράλληλο πρόγραμμα χωρίς να ρωτήσει το κουαρτέτο! Μόλις το έμαθαν οι δανειστές έσπεύσαν να καταχερίσουν την κυβέρνηση ζητώντας να πάρουν άμεσα πίσω το περίφημο πρόγραμμα που θα έδινε - όπως τόνιζαν - ανάσα στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. 
Η κυβέρνηση βέβαια διαμηνύει πως δεν πρόκειται για απόσυρση του παράλληλου προγράμματος αλλά για... μετάθεσή του στο μέλλον!
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σύσκεψη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη αποφασίστηκε ότι το πολυνομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα αποσύρεται προς το παρόν...
Πηγές της οδού Νίκης υποστήριζαν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να το επανακαταθέσει μετά τις γιορτές, αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους δανειστές.
Οι ίδιες πηγές επεσήμαναν ότι η βασική διαφωνία των δανειστών έχει να κάνει με το γεγονός ότι το παράλληλο πρόγραμμα δεν εήταν κοστολογημένο.
Με λίγα λόγια... για άλλη μια φορά δουλειές του ποδαριού!
Δεν ξέρουμε πια τι να υποθέσουμε για αυτή την κυβέρνηση. Άβουλη, χωρίς σχέδιο, επιπόλαιη και αντιμετωπίζοντας με απίστευτη προχειρότητα οτιδήποτε επιχειρεί να κάνει, αποδεικνύεται καθημερινά κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών του ελληνικού λαού. 

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20-25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΝΙΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΞΕΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ??? ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ !!! ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ,ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΖ ΤΟΝ ΚΙΡΣΤΝΕΡ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ, ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ!!! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΑΡΒΑΤΑ ΑΡΧ.... ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή