Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!

 Θα το δούμε και αυτό; Δεν κατεβαίνει μέσα στη Βουλή να τους τα κάνε λίμπα; Όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης Γιάννης Κ. μαζί με το φωτογραφικό υλικό που μας στέλνει, αρκούδα έκανε την εμφάνισή της αλλά και έκανε ζημιές. 
Ιδού τι λέει στο γράμμα του: 

"ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ! ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗ"! ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ!

Από τις 16 Νοεμβρίου 2014 το πρακτορείο μας  GREEKAMERICANNEWSAGENCY.COM σε παγκόσμια αποκλειστικότητα είχε μεταδώσει  αποκλειστικά πληροφορίες και φωτογραφίες  που διακινούνταν στα γραφεία  των δυτικών και ρωσικών (αλλά και των ελληνικών) μυστικών υπηρεσιών  για τους 15 καταζητούμενους  πιο επικίνδυνους  Φανατικούς  Ισλαμιστές Τζιχαντιστές που είχαν εισέλθει σε χώρες/α της Δύσης, μεταξύ των οποίων, τελικά σύμφωνα,  με  τα όσα μέχρι τώρα έχουν αποκαλυφθεί   είναι και ένας εκ των δραστών...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ Charlie Hebdo ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! (Video&Photos)

Φάρος της ευλευθερίας του λόγου είναι το πετυχημένο Γαλλικό σατιρικό περιοδικό που ξεκίνησε το 1970 τις εκδόσεις του. Τα θέματα του δεν αφορούν μόνο το Ισλάμ, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Οι σατιρικές του αναφορές...

ΓΙΑ Β’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΠΑΟΚ! ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ! ΟΥΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ!

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΎΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΊΑ ΤΟΥ!
Ο Αναστασιάδης μπορεί να επικαλείται τη βοήθεια της Παναγιάς κάθε αγωνιστική αλλά ο ίδιος μένει μετεξεταστέος! Αντί να βελτιώσει την ομάδα «καταφέρνει» κάθε Κυριακή να την κάνει ακόμη χειρότερη! Αυτός...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ (19.30)! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ;

Στις 19:30 ώρα Ελλάδος (τηλεοπτική κάλυψη από Novasports 1) αναμετριούνται Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ για την Super League. Συντονιστείτε και δείτε ζωντανά τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης εναντίον του ΠΑΟΚ!
Δείτε το παιχνίδι κάνοντας κλι στα links που θα βρείτε στα περισσότερα...


ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΡΟΪ ΤΑΡΠΛΕΪ! ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΥΡΩΣΗ ΗΠΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΑΛΚΟΟΛ!

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο Ρόι Τάρπλεϊ, ο διάσημος Αμερικανός σέντερ που είχε αγωνιστεί σε Άρη, Ολυμπιακό, Ηρακλή και για ένα βραχύβιο διάστημα από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! ΦΟΒΕΡΗ!

Οδηγός φορτηγού που στο πίσω μέρος της καρότσας του έβαλε την εκπληκτική αυτή ταμπέλα: "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΧΩΡΙΑ ΠΕΙΝΑΜΕ"! Αφιερώνεται στον Πάγκαλο! 
Τα βλέπεις χοντρέ ή είσαι τόσο χοντρόπετσος που δεν καταλαβαίνεις τίποτε; 

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ!!!

Θα το ζήσουμε και αυτό; Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών, μετά την απόφαση...

ΠΡΟΣΤΥΧΗ Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ: "ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΕΣ ΠΙ... ΒΙΝΤΕΟ!

Μετά τις προκλητικές εκπομπές της (δήθενα για λόγους ρεπορτάζ) όπου η Ελεονώρα Μελέτη ακόμη παραβρέθηκε και τα γυρίσματα σκληρού πορνού, τώρα προκαλεί σε συνέντευξή στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...», είπε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Ρ/Σ «Στο κόκκινο 105,5», μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία κι έβαλε φωτιά στην προεκλογική περίοδο.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...

Το Μαρκόπουλο Αττικής ήταν μια από τις περιοχές που επλήγησαν ιδιαίτερα από τον χιονιά. Μάλιστα υπήρξαν και δεκάδες δένδρα (ευκάλυπτοι και πεύκα) που έσπασαν! Τα χιόνια ξεκίνησαν λίγες μέρες πριν μπούμε στο 2015 και συνεχίστηκαν μέχρι προχθές! 
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

Η αποκάλυψη ανήκει στο newsbomb.gr ωστόσο εμείς από αυτή την εφημερίδα και την "Ελεύθερη Ώρα" κάναμε σωρεία αποκαλύψεων για το μεγάλο σκάνδαλο και για τον ρόλο του Σαμαρά που πάσχιζε επί δυόμισι χρόνια να κουκουλώσει το μεγαλύτερο μεταπολεμικό σκάνδαλο. Και αυτό διότι είναι μπλεγμένος. 
Ο κύβος ερρίφθη λοιπόν λέει το newsbomb και συνεχίζει:

OI ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΟ : Η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γεγγονότα από την Ουκρανία μας είναι γνωστή...

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΚΟΥΜΑ!

Την επόμενη Πέμπτη (15/1) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η 1η Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού για το 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα (Περικλέους 55).

Τα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι τα εξής: 


ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα σκαμπανεβάσματα της θερμοκρασίας αναμένονται έως και την ...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΟΛΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΣΤΕΓΗ!

Παραμονή των Φώτων και με το κρύο να τσακίζει κόκαλα, αρμόδιοι της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού πλησίασαν τον Αλβανό-Ρομά, τον άστεγο που βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες έξω από τη στάση Μετρό Χολαγού, για να του πουν να τον φιλοξενήσουν για λίγες μέρες σε στέγη που θα του παρήχε ο Δήμος. Ο  άστεγος τους άκουγε αλλά δεν έβγαζε λέξη. 
Οι αρμόδιοι του Δήμου του είπαν ότι θα έστελναν όχημα σε λίγα λεπτά για να τον παραλάβει. 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!

Δείτε το εκπληκτικό βιντεάκι για να καταλάβετε έστω την ύστατη στιγμή τι έγκλημα θα κάνετε να ξαναψηφίσετε τους "δολοφόνους" σας!

ΚΟΛΑΣΗ! ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η Ελένη Μενεγάκη σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή... το τέταρτο παιδάκι της και δυστυχώς οι τηλεθεατές θα την χάσουν για ένα μικρό διάστημα...

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ MEGA: "ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΤΑ 10 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η π. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΝΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ"!

Σαρωτικός για μια ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος, με την εμφάνισή του (αυτή τη φορά) στο MEGA αποστόμωσε τον Πρετεντέρη όταν αυτός...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ SELFIE ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ....ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ...ΚΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ....
Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ....
ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ....ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΤΟΥ 1965.

Θανάσης Δρούγος!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ: "ΘΕΛΩ ΜΑΛΛΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ"!

Απολαυστικό το τραγούδι για τον Χριστόδουλο Ξηρό! Ο Ξηρός είναι πολύ της μόδας...

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! AFP: "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ"!

Πυροβολισμοί και ομηρία στο Παρίσι- AFP: «Τουλάχιστον δύο νεκροί»
Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς, αυτή την φορά σε εβραϊκό κατάστημα τροφίμων κοντά στο σταθμό Πορτ ντε Βενσέν του μετρό στο ανατολικό Παρίσι, σημειώθηκε γύρω...

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Μετά το σοκ φαίνεται πως ξεκίνησαν τα αντίποινα στη Γαλλία για τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo και την εκτέλεση 12 ανθρώπων, αφού σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ σημειώθηκαν εκρήξεις τη νύχτα σε χώρους που συγκεντρώνονται Μουσουλμάνοι.

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ! ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή. Προέρχεται από μια γυναίκα-μάνα από ένα χωριό του νομού Λασιθίου, όπου σημειώνονται σεισμοί τις τελευταίες ημέρες. Η ανησυχία της είναι έντονη, κυρίως από το γεγονός ότι δεν υπάρχει από κανέναν αρμόδιο φορέα καμία ενημέρωση. Η αναγνώστριά μας, ζητεί τη βοήθειά μας. 
Διαβάστε την επιστολή και η απάντησή μας ακολουθεί:

ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Γλέντι και χορός είναι για τους Γκανέζους οι κηδείες. Γι' αυτούς, η κηδεία δεν είναι μόνον η ευκαιρία να θρηνήσεις για τον χαμό του δικού σου ανθρώπου αλλά κυρίως είναι η ευκαιρία να γιορτάσει τη ζωή του θανόντος. Δείτε το βίντεο και την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος: του θανάτου:

“ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΕΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΜΕ 13.000.000. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΑ!”- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ένα τεράστιο πολιτικό θέμα και ποινικών αλλά και ηθικών διαστάσεων, για το οποίο γνωρίζουν τρία “αντιμνημονιακά” υποτίθεται κόμματα (αφού το ΜΑΚΕΛΕΙΟ εγκαίρως πριν βγάλει στον αέρα τις αποκαλύψεις έχει ενημερώσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, το περιβάλλον του κυρίου Αλέξη Τσίπρα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκο αλλά και κορυφαία στελέχη και παράγοντες της “Χρυσής Αυγής), δημιουργεί ήδη σοβαρές σκοτούρες και έντονους πονοκεφάλους στο Μαξίμου.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ...

Η αγριότητα και βαρβαρότητα που επιδεικνύεται από τους φανατικούς-ισλαμιστές αποκτά μορφή επιδημίας σε όλη την Ευρώπη. Εδώ, στην Ελλάδα υπάρχουν εστίες φανατικών μουσουλμάνων, ενώ έχουν...

SOS! ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ;;;

Έκτακτη συνεδρίαση αυτή την ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού. 
Γιατί;
Δείτε...

ΜΑΣΤΡΩΠΟΙ ΒΙΑΖΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 24ΧΡΟΝΗ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΕΙ. ΤΟ ΘΥΜΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ. Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Κύκλωμα μαστροπών που βίαζε και κρατούσε φυλακισμένες αλλοδαπές γυναίκες σε διαμέρισμα-«κελί» στον Άγιο Παντελεήμονα εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Για δείτε τι έχει ετοιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ Χολαργού-Παπάγου, στα περισσότερα...

ΟΙ ΕΞΙ "ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΥΓΕΙΑ!

Τρεις στις τέσσερις καρδιακές προσβολές που εμφανίζονται στις νέες γυναίκες, θα μπορούσαν να προληφθούν, αν οι ασθενείς ακολουθούσαν έξι «χρυσούς κανόνες» στον τρόπο ζωής τους.
Οι κανόνες αυτοί είναι και απλοί αλλά και… ήδη γνωστοί: 

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ....

Χθες βράδυ στις 09:00, εκδηλώθηκε 
πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο ισογείου διαμερίσματος σε διπλοκατοικία,επί της οδού, Αν.Ρωμυλίας 25.
Σύμφωνα με την Π.Υ. ειδοποιήθηκε το κέντρο της Π.Υ. για πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Αν. Ρωμυλίας 25 στου Παπάγου.
Έσπευσαν 3 οχήματα της Π.Υ.με 10 άντρες.
Η φωτιά είχε εκδηλωθεί στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ π.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Θέλω να εκφράσω προσωπικά, ως πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, τη θλίψη και την αλληλεγγύη μου προς το Γαλλικό Λαό για την βάρβαρη...

ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ, Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΝ ΜΕ ΔΥΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ...

Τρόμος κυριεύει την Ευρώπη αφού τώρα αντιλαμβάνονται το μέγεθος της απειλής των τζιχαντιστών, μετά το χτύπημα στη Charlie Hebdo και εκτιμούν πώς αυτοί οι οποίοι μετέβησαν στη Συρία και στο Ιράκ για εκπαίδευση με δυτικά όπλα στο πλευρό των σφαγέων ισλαμιστών μπορούν να επιστρέψουν και να πάρουν χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό τις ζωές δεκάδων ή και εκατοντάδων πολιτών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Βρετανία, η Γερμανία και η Αυστραλία.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΡΕ, ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ PLAYBOY ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ; ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Τις φωτό αναδημοσιεύει το kourdistoportocali.com το οποίο πλέκει το εγκώμιο της κας Γκερέκου! Για ποιο λόγο όμως να την ψηφίζουν οι Έλληνες; Τι έχει να επιδείξει η κυρία πέρα από τα...γυμνά της κάλλη που είχαν την ευκαιρία να τα δουν οι Έλληνες, πριν από 19 χρόνια;

Τότε είχε κυκλοφορήσει τεύχος του Playboy που είχε εξώφυλλο την...

ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΟΙ ΔΥΟ ΙΣΛΑΜΙΤΕΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!

- Το σπίτι όπου κρύβονται οι τζιχαντιστές δράστες βρίσκεται σε δάσος κοντά στο χωριό Λονπουάν στην περιοχή Πικαρντί 

- Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου - Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού η περιοχή με εντολή Βαλς
- Μετά από τροχαίο παράτησαν το Ρενό Κλιο που είχαν κλέψει...

ΩΧ, ΜΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Τι έγινε με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στον Παπάγου-Χολαργό;
Αποσουσιάζαμε στο δικαστήριο για την υπόθεση Καραμανέα και τώρα είδαμε το δελτίο...

ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ!!! Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ...

Η κατηγορία σε βάρος του καραμανέα ήταν συκοφαντική δυσφήμιση και απλή δυσφήμιση κατά συρροή (363 και 362 άρθρα του Π.Κ.). Εμείς είπαμε ότι οι κατηγορίες αυτές...δεν έβγαιναν με τίποτε.
Τελικά το δικαστήριο...

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ "ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ"

Οι αλλαγές ήδη έχουν ξεκινήσει στο Mega-λo κανάλι όμως… 

ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Πώς μπορεί ο ψηφοφόρος να έχει εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ πώς μπορεί να ελπίζει ότι θα δει καλύτερες μέρες, όταν οι ίδιοι άνθρωποι άλλα λένε το πρωί και άλλα το βράδυ; Δείτε το εκπληκτικό-αποκαλυπτικό βίντεο και πείτε μας την άποψή σας! Προσέξτε τον κ. Στρατούλη και μπορείτε να καταλάβετε πολλά! 

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ.... (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" και μάλιστα ως αποκλειστική πληροφορία, μετεγγραφή-βόμβα ετοιμάζεται να ανακοινώσει από στιγμή σε στιγμή ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού", ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ και μεταρρυθμιστή Αλέκο Παπαδόπουλο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κουμουνδούρου.
Ο Αλέκος Παπαδόπουλος έβλεπε με καλό μάτι την πρωτοβουλία Φλωρίδη, από την...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 2 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ!

Δυνάμεις της αστυνομίας και της χωροφυλακής αναπτύσσονται σήμερα στη βορειοανατολική Γαλλία, σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων από το Παρίσι, όπου οι δύο ύποπτοι που καταζητούνται για την επίθεση εναντίον της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας “Σαρλί Εμπντό” εντοπίσθηκαν το μεσημέρι, έγινε γνωστό...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Χολαργός, 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 τα σχολεία...

ΓΚΕΡΕΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ!

Όλα τα πολιτικά λαμόγια, αυτοί που το παίζουν εθνοσωτήρες, τρέχουν να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι κοντά στον Σαμαρά. Βλέποντας ότι θα...

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΚΗ ΘΡΙΛΕΡ-ΚΟΥΤΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη Κούτρα κατά εκδότη Καραμανέα. Τουλάχiστον  7 μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν σε  βάρος του κατηγορoυμένου ο οποίος όμως απουσιάζει διότι η γυναίκα του υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση! 

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΕΚΡΗΞΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΥΠΕΚΥΨΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ!

Ανανέωση (11:55) Υπέκυψε στα τραύματά της η αστυνομικός που πυροβολήθηκε σήμερα από άγνωστο με Καλάσνικοφ. Άλλο ένα θύμα από τις επιθέσεις τυφλού μίσους που έχουν ξεσπάσει από χθες στη Γαλλία. Η μία επίθεση διαδέχεται την άλλη τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία με την χώρα να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΚΦΥΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΙΓΚΑ

Πολύ σημαντική η παρέμβαση του Κώστα Τίγκα για την επανασύσταση της χορωδίας Χολαργού. Ο θεσμός εκφυλίζεται στο σύνολό του μετά την πρωτοβουλία της διοίκησης επί Ξύδη να συγχωνεύσει τις δύο χορωδίες σε μία! 
Δείτε την παρέμβαση του Κώστα Τίγκα.